Kategoriler
Ne & Nasıl

Swarm Nedir? Swarm Hesap Silme (Resimli Anlatım)

Swarm Nedir?

Swarm uygulaması bir yer bildirme uygulamasıdır. Yani bulunduğun yeri arkadaşların ile paylaşmak istersen bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Böylece arkadaşların senin nerede olduğunu bilir ve eğer yakınlarında arkadaşın varsa bunu görürsün. Akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen bu uygulama Foursquare tarafından geliştirilmiştir. Alanındaki en popüler uygulama olan Swarm uygulaması şu an için Android, iOS ve Windows Phone için yayınlanmakta. Tabi ki ücretsiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

*** Öncelikle Foursquare sitesine girin ve buradan oturum açın.

*** Sonrasında https://tr.foursquare.com/delete_me adresine girin.

*** Karşınıza çıkan pencerede Swarm hesabınızı neden silmek istediğiniz size sorulacaktır. Size uygun olan seçeneği seçin ve “Delete Account” butonuna dokunun/tıklayın.

swarm-nedir-swarm-hesap-silme-resimli-anlatim-0

Foursquare Hesabınız Yoksa

swarm-nedir-swarm-hesap-silme-resimli-anlatim-1

Eğer Foursquare hesabı açmadan Swarm uygulamasını kullanmaya başladıysanız Swarm uygulamasını silmek için sizden bir şifre belirlemenizi isteyecektir. Belirlediğiniz şifre e-mail adresinize gelecektir. Eğer kayıtlı e-mail adresiniz yoksa e-mail adresinizi eklemeniz için profil sayfanıza yönlendirileceksiniz. Buradan e-mail adresinizi tanımladıktan sonra bu e-mail adresine şifreniz gelecek ve Swarm hesabınızı sileceksiniz.

ÖNEMLİ: Akıllı telefon veya tabletinizden Swarm uygulamasını kaldırdığınız zaman hesabınız silinmez.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com