Kategoriler
İnceleme

Sword of Xolan Nasıl Oynanır?

Yerli 8-Bit Aksiyon Oyunu

Hem Google Play’de hemde App Store’da yayınlanan bu oyun yerli bir oyun gelişticisi olan Alper Sarıkaya oyunudur. Yalnız oyun şu an için Android cihazlara ücretsiz sunulurken iOS cihazlara ücretli olarak sunulmakta. 8-bit oyun grafiklerine sahip bu oyuna girdiğiniz zaman karşınıza iki mod çıkıyor. Bunlar;

Sponsorlu Bağlantılar
  • Adventure
  • Challenge

Oyundaki karakterin bir kılıcı ve fırlattığı bir ateş topu gücü mevcut. Advanture moduna bakarsak bu modda amacınız arkadaşlarınızı kurtarmak. Oyunu oynarken karşınıza çıkan kutu, fıçı ve benzeri eşyaları kılıcınız ile parçalamayı unutmayın. İçinden büyü, altın gibi size faydalı şeyler çıkmakta.

Oyunda çeşitli birçok düşman var. Bunların yanı sıra yolunuzun üzerinde de birçok ölümcül tuzaklar bulunmakta. 3 adet canınız var. Diğer yandan canlarınızın hemen altındaki barlar sahip olduğunuz büyülerin sayısını gösteriyor. Düşmanlarınızın bazılar sadece yanına gittiğinizde saldırırken bazıları da uzaktan size birşeyler fırlatıyorlar. Bu düşmanlara dikkat etmelisiniz.

Sword Of Xolan oyun incelemesi

Challenge modunda ise size ulaşmanız gereken hedefler sunuluyor. Yani size verilen süre içinde o hedefinize ulaşmanız gerekiyor. Örneğin 30 adet hedefi en kısa sürede yok etmeniz gibi.

Sword of Xolan Video

Android İçin Sword of Xolan İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Sword of Xolan İndir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com