Kategoriler
Yazılım

Telegram Kaybolan Fotoğraf ve Videoları Paylaşmanızı Sağlayacak

Anılarınız Telegram ile Yeniden Hayat Bulsun

Bir anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile kullanıcıların kaybolan fotoğraf ve videoları göndermelerini sağlayacak. Uygulamanın bu 4.2 güncellemesi sayesinde kullanıcıların özel görüşmelerde paylaşılan fotoğraflar ve videolar için kendi kendine silinme zamanlayıcı ayarlamalarına izin veriyor. Buna ek olarak, uygulamanın bu sürümü bazı yeni fotoğraf düzenleme araçları ile de geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Güncellemeden önce, Telegram kullanıcıları yalnızca kendi kendine silinecek metin tabanlı “gizli sohbetler” gönderebiliyorlardı. Artık kullanıcılar, fotoğrafları ve videoları kalıcı olarak kaldıracak bir zamanlayıcıyı kendileri ayarlayabiliyorlar. Zamanlayıcıyı ayarladıktan sonra geri sayım, alıcının gönderdiğiniz fotoğrafı veya videoyu açmasıyla başlıyor. Zaman dolduktan sonra, fotoğraf veya video gizli sohbetlere benzer şekilde kaybolacaktır. Alıcı ortadan kaybolan medyanızın ekran görüntüsünü almaya çalışırsa bir bildirim alırsınız. Kendini yok eden mesaj aslında Snapchat tarafından başlatıldı

Yeni Fotoğraf Düzenleme Araçları da Geldi

Yeni güncelleme, gelişmiş bir fotoğraf düzenleyicisini de geldi. Ayrıca Ayarlar bölümüne kendiniz hakkında birkaç kelime yazarak profilinize küçük bir biyografi ekleyebilirsiniz.

Ayrıca, kaydırma alanını büyütmenizi sağlayan yeni bir özellik sayesinde çıkartmalar daha kolay oluyor. Son olarak, en son güncelleme ile Telegram, büyük kanallarda yayınlanan kamusal olarak mevcut fotoğrafları ve videoları önbelleğe almak için bir CDN’ye güveniyor. Bu dünya çapındaki Telegram kullanıcıları için onlarca milyonun önemli ölçüde daha yüksek indirme hızı demek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com