Kategoriler
Özel Teknoloji

Tesla Kendi Müzik Servisini Oluşturacak

Spotify ve Apple Music Benzeri Bir Müzik Servisi

Tesla, son zamanlarda başarılı bir grafik çiziyor. Bu başarısında getirdiği yeniliklerinde payı var. Tesla, yine bir yenilik üzerinde çalışıyor. O da müzik servisi hizmeti. Spotify ve Apple Music gibi bir müzik servisi oluşturmayı planlıyor. Bunun için şirket çeşitli müzik endüstrisinin temsilcileri ile bir takım görüşmeler yapmakta. Alınan bilgiye göre söz konusu müzik servisinin lisansı için Elon Musk’ın şirketi bir çok müzik temsilcileri ile düzenli toplantılar yapmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Tesla’nın tam olarak henüz ne sitediğini müzik şirketleri galiba heln anlamış değiller. Fakat belli ki, Tesla, bu müzik platformu için kullanıcılara bir takım ücretli abonelikleri sunacak. Eğer Tesla kendi müzik servisini kullanıma sunarsa büyük ihtimalle bu, şirketin kendi müşteri tabanı için tasarlanacak.

Müzik Servisleri Sektörü Araştırılıyor

Bu servisin bir Tesla araca sahip olmayanlar için de aktif olup olmayacağı bilnmiyor. Daha önce Elon Musk, müzik servisleri endüstrisinin çeşitli seçeneklerini öğrenme planlarının olduğunu açıklamıştı. Şunu da belirtmek gerekir ki, Tesla artık Spotify ile işbirliği yapmakta. Çünkü ABD dışındaki satışa çıkan Tesla otomobiller, Spotify ile entegre edilmiş.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com