Kategoriler
Mobil

Mobil İçin The Amazing Spider-Man 2 Oyunu Geliyor

İnanılmaz Örümcek Adam’ın Devam Oyunu

Mobil oyun alanında en önde gelen oyun şirketlerinden Gameloft, yeni bir devam oyunuyla karşımızda. Daha önce The Amazing Spider-Man oyununu oyunseverler için geliştiren ve oldukça beğeni toplayan oyunun devamı niteliğindeki The Amazing Spider-Man 2 resmen duyuruldu.

Android, iOS ve Windows Phone Platformlarında

Tüm Spider-Man hayranları için bir iyi haber daha geldi. Önde gelen oyun geliştiricilerinden Gameloft, yaklaşan Amazing Spider-Man 2’nin mobil platforma geleceğini bir trailer resmen duyurdu. Böylece, Emma Stone, Andrew Garfield ve Jamie Foxx gibi isimlerin yer aldığı The Amazing Spider Man 2 filminin oyunu müjdelenmiş oldu. Yayınlanan 40 saniyelik videoda, dolu dolu aksiyonun ve açık dünya oynanışın yer aldığı görülüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider Man filmi, 2 Mayıs 2014 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Yapılan açıklamalara göre, film ile paralel bir senaryo barındıran oyun ise Nisan ayı içerisinde uygulama mağazalarındaki yerini almış olacak. Spider-man’ın suçlular ve düşmanlar ile mücadele ettiği oyunun, Android, iOS ve Windows Phone platformuna geleceğini de belirtelim.

Android İçin The Amazing Spider-Man İndir Download

iOS İçin The Amazing Spider-Man İndir Download

Windows Phone İçin The Amazing Spider-Man İndir Download

Symbian İçin The Amazing Spider-Man İndir Download

The Amazing Spider-Man 2 Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com