Kategoriler
İnceleme

Tiny Troopers 2: Special Ops Nasıl Oynanır?

3 Mobil Platform İçin Yayında

Tiny Troopers 2: Special Ops isimli oyun bir bir savaş oyunu olup Android, iOS ve Windows Phone platformları için yayında. Ayrıca Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemli tablet ve bilgisayarlarda da oynanabilmekte. Oyunda ilk dikkat çeken özellik boyutunun büyük olmaması. Oyunu ilk olarak Leo ve T-Bone isimli karakterlerle başlıyorsunuz. Oyunda başlamadan önce silah seçme imkanınız da var. Silah seçeneğiniz ise oldukça fazla.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunda karakterlere giydirebileceğiniz farklı üniforma ve kamuflaj elbiseleri de mevcut ama bunların fiyatları çok çok fazla. Bunları satın alabilmek için oyunda çok fazla ilerlemeniz gerekiyor. Oyunda ilerledikçe farklı karakterler de seçebiliyorsunuz.

Tiny Troopers 2 Special Ops inceleme-1

Hedefleri Yok Etmek İçin İlerleyin

Oyunda her bölüm için size yok etmeniz gereken hedefler belirtiliyor. Sizde karşınıza çıkan düşmanları öldürerek hedefe gidip hedefi yok ediyorsunuz. Karakterlerimiz yolda ilerlerken yol üzerinde birçok silahta mevcut. Bu silahları isterseniz alabilirsiniz.

Tiny Troopers 2 Special Ops inceleme-2

Geniş Haritalar ve Çok Sayıda Bölümler Var

Oyundaki harita da oldukça geniş. Her harita da birçok bölüm yer almakta. Bölüm geçtikçe yöneteceğiniz karakter yada asker sayısı artıyor. Oyunun başlarında 2 asker ile savaşırken sonraki bölümlerde bu sayı 3 ve daha fazla oluyor. Askerlerinizin gitmesini istediğiniz yere dokunduğunuzda askerleriniz dokunduğunuz yere gidiyorlar. Eğer dokunduğunuz yer düşman askerleri ise ateş ediyorlar. Ama dokunduğunuz yer bir ev yada barınak ise oraya gidiyorlar.

Tiny Troopers 2 Special Ops inceleme-4

Tiny Troopers 2: Special Ops Ekran Görüntüleri

Tiny Troopers 2: Special Ops Video

Windows Phone İçin Tiny Troopers 2: Special Ops İndir

Windows 8.1 ve üzeri PC İçin Tiny Troopers 2: Special Ops İndir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com