Kategoriler
Genel

Torrent Bulma ve İndirme Programı – Free Torrent Download İndir

İnternet’ten Torrent Dosyası Bulma ve İndirme Programı

Free Torrent Download programını bilgisayarınıza indirerek indirmek istediğiniz torrent dosyalarını hem bulabilir hem de anında indirebilirsiniz. Programın arayüzünün basit ve anlaşılır olması üstelik dil desteğinin Türkçe olması sizleri zorlamadan hedefe ulaştıracaktır. Free Torrent Download programı ile indireceğiniz torrent dosyalarının belli bir dosya boyutu sınırlandırması yoktur yani istediğiniz büyüklükte ki dosyaları da indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Free Torrent Download programı hem kullanıcı dostu olması, hem ücretsiz hem de Türkçe olması ve dosya boyutunun da düşük olması sebebiyle bilgisayarınız da bulundurmanız için fazlasıyla sebebe sahiptir. İndirmeye başladığınız torrent dosyalarını durdurabilir ve daha sonra tekrardan başlatabilirsiniz. İndirdiğiniz torrent dosyalarını da artık programdan kaldırabilirsiniz. Ya da geçmişe giderek indirmiş olduğunuz dosyaları tekrar indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaya ait bilgileri dosya inerken alt taraf da bulunan bilgi bölümünden tüm detayları görebileceksiniz. Aynı anda birden fazla dosyayı da Free Torrent Download programı ile indirmeniz mümkündür. Her torrent dosyasının indirilme hızını tek tek alt alta göstermektedir.

Torrent Bulma ve İndirme Programı - Free Torrent Download İndir

Free Torrent Download programını ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Free Torrent Download programının dosya boyutu 2.16 MB’dırDVDVideoSoft tarafından üretilen Free Torrent Download programının Türkçe dil desteğinin yanı sıra İngilizce dil desteği de bulunmaktadır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli cihazlarınız da kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com