Kategoriler
İnceleme

Traffic Rider Oyun İncelemesi

Yerli Yapım Motor Sürme Oyunu

Traffic Rider oyunu adından da anlaşılacağı gibi trafikte araç kullanacağınız bir simülasyon oyunudur. Yerli oyun geliştiricisi olan Soner Kara tarafından geliştirilen bu oyunda trafik olan yollarda motor kullanıyorsunuz. Hem Android hemde iOS platformları için yayınlanan bu oyun tamamen ücretsiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Kısa zamanda popüler olan bu oyunda oyun grafikleri oldukça kaliteli. Oyuna girdiğiniz zaman karşınıza 4 adet oyun modu çıkıyor. Bunlar Kariyer, Sonsuz, Zamana Karşı ve Serbest oyun modları ve hepsi Türkçe olarak karşımızda. Böyle Türk geliştiriciler tarafında yapılan oyunları oynamak gurur verici.

Traffic Rider inceleme-1

Oyunda Garaj bölümü var ve bu bölümden motorunuzu geliştirebilir ve güçlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra sürücü içinde birçok aksesuar seçenekleri de mevcut. Diğer yandan galeride başka motosikletler de bulunmakta. Paranız oldukça satın alabileceğiniz birçok motor var.

Traffic Rider inceleme-2

Oyunda geniş bir harita mevcut ve bu harita üzerinde birçok bölüm var. İlerledikçe oyun daha zorlaşmakta. Oyunda haritaya girdiğiniz zaman bazı bölümlerde uyarı çıkıyor. Bunun nedeni galerinde yeni moto parçalarını görmeni istemesi. Ekranın sağ ve sol taraflarında gaz ve fren pedallarını göreceksiniz. Oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir oyun.

Traffic Rider Fragman

Android İçin Traffic Rider İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) İçin Traffic Rider İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com