Kategoriler
Yazılım

Truecaller ve Google Duo Artık Birlikte Çalışacak

Truecaller’da Google Duo Video Sohbet Yapabilirsiniz

Truecaller, kullanıcıların Android ve iOS platformlarında Truecaller aracılığıyla, doğrudan görüntülü görüşme yapmalarını sağlayan görüntülü arama uygulaması olan Google Duo ile entegre oldu. Entegrasyon, kullanıcıların Truecaller uygulaması içinde bir Google Duo video görüşmesi başlatmalarını ve hatta Wi-Fi ile hücresel veriler arasında geçiş yapmalarını sağlayacak. Google Duo ile Truecaller entegrasyonu, Android ve iOS kullanıcıları için kullanılabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Her İki Taraf Resmi Olarak Açıkladı

Truecaller ürün sorumlusu Rishit Jhunjhunwala şunları söyledi;

“Bazen ses ve metin yeterli değildir ve yüz yüze iletişimden başka çare yoktur. Truecaller kullanıcıları için dünya çapında tek noktadan bir iletişim platformu sağlama konusundaki bir sonraki adımın duyurulması için çok heyecanlıyız. Google gibi harika bir ortağa sahip olarak, Google Duo’yu kullanan milyonlarca kullanıcıya yüksek kaliteli bir video deneyimi sağlayabiliriz.”

Google’daki Duo Başkanı Amit Fulay şunları söyledi;

“Hangi platformda olursa olsun, video görüşmesi herkes için çalışmalıdır. Amacımız, görüntülü aramayı basit, hızlı ve herkese açık hale getirmektir. Bu Truecaller entegrasyonu sayesinde, milyonlarca yeni kullanıcıya daha iyi bir görüntülü görüşme deneyimi sunabiliyoruz.”

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com