Kategoriler
Yazılım

Tüm Videoları Oynatan Program – VLC Media Player İndir

Bilgisayarda Video İzleme Programı

VLC Media Player programını bilgisayarınıza indirerek bilgisayarınızda bulunan bütün videoları sorunsuz bir şekilde açabilirsiniz. Kullanıcıların bir çoğu tarafından VLC Media Player programının tercih edilmesi hiç şüphesiz video ve ses formatlarının hemen hemen hepsini açmasıdır. VLC Media Player programını bilgisayarınıza kurmak da çok kolaydır. Programın arayüzü ve tasarımı da oldukça hoşunuza gidecektir. Kurulum sırasında hangi video formatlarının VLC Media Player ile açılacağını seçebilir ve böylece daha sonra açacağınız bu dosyaları için bu programı varsayılan medya oynatıcı olarak seçebilirsiniz. VLC Media Player oynatmak isteyeceğiniz bütün videoları hızlı ve kolay bir şekilde oynatır ve size problem çıkarmaz. Programın içerisinde bulunan en güzel özelliklerden bir tanesi de eğer tasarımdan sıkılırsanız VLC Media Player programının tasarımını farklı seçeneklerle değiştirme imkanına sahip olacaksınız. VLC Media Player için beğendiğiniz temaları anında indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. VLC Media Player ile oynattığınız videolarda anlık video ve ses kayıtları da yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

VLC Media Player ile dinleyeceğiniz müzikler için farklı ses efektleri ve ayarları da bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra videolar üzerinde kırpma, renklendirme gibi çeşitli özellikleri de kullanıcılarına sunuyor. Programın bir diğer güzel özelliği ise gelişmiş altyazı desteğine sahip olmasıdır. Böylece yabancı dizileri rahat bir şekilde izleyebileceksiniz.

Tüm Videoları Oynatan Program - VLC Media Player İndir

VLC Media Player programının dosya boyutu 29.12 MB‘dır. VLC Media Player programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. VLC Media Player programının Türkçe dil desteği de bulunmaktadır. Böylelikle programı zorlanmadan kullanabileceksiniz. Bunun yanı sıra İngilizce dil desteğine sahip olduğunu da bilmenizi isteriz. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceksiniz. VLC Media Player programının üreticisi VideoLan Team isimli bir şirkettir.

İndirme Linki: VLC Media Player İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com