Kategoriler
İnternet

Turkcell Güvenli Aile Profili ve Güvenli Çocuk Profili İptal/Başvuru

Turkcell’den Güvenli İnternet Hizmeti

Eğer internetiniz Turkcell tarafından sağlanıyorsa ve internetin zararlarından korunmak istiyorsanız Turkcell’in güvenli internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. Çünkü Turkcell, sunduğu Güvenli İnternet Hizmeti ile kullanıcılarını internetin zararlarından korumakta. Bu hizmette iki farklı paket bulunmakta. Birisi çocuk profili diğeri ise aile profili.

Sponsorlu Bağlantılar

Güvenli İnternet Hizmeti Ne Demektir?

İnternet servis sağlayıcıları tarafından ücretsiz olarak sunulan ve İnternetteki zararlı içeriklerden sizi ve ailenizi büyük oranda koruyan alternatif bir İnternet erişimidir. Ücretsizdir, kolaydır, abonelik bir kısa mesaj(SMS) ile mümkündür ve program kurmaya gerek yoktur.

Güvenli İnternet Hizmeti Çocuk Profili Nedir?

Çocuk Profili ile İnternetteki risklerden en yüksek oranda korunursunuz. Çocuk Profili ile erişebileceğiniz tüm siteler uzman kontrolünden geçmiş belirli kriterlere göre onaylanmış sitelerdir. Çocuk Profili yabancı kişilerle temas kurulmasının önüne geçer. Çocuk Profilinde sohbet ve sosyal medya siteleri gibi içeriğini herkesin değiştirebileceği siteler yoktur. Çocuk profilinde sabit içerikli oyun oynanabilir. Çocuk Profili çocuklarınızın rahatlıkla ödev yapabileceği sizin de haber okuyup bankacılık işlemleri yapabileceğiniz sitelerden oluşan bir İnternet alanıdır.

Güvenli İnternet Hizmeti Aile Profili Nedir?

Aile Profilini seçerek müstehcenlik, şiddet, ırkçılık,kumar gibi yasadışı ve zararlı içerikleri barındıran siteler; Sağlık Bakanlığı’nın zararlı olduğunu açıkladığı ürünlerin siteleri ve dolandırıcılık sitelerinin önüne geçmiş olursunuz. Dilediğiniz takdirde oyun, sohbet ve sosyal medya sitelerini de erişime açıp kapatabilirsiniz.

Turkcell Güvenli İnternet Hizmeti Çocuk Profili ve Aile Profili Başvuru Yapma

  • Çocuk Profiline başvurmak istiyorsanız mobil cihazınızın mesaj bölümüne GUVENLI COCUK yazıp 2200 numaraya mesaj gönderin.
  • Aile Profiline başvurmak istiyorsanız GUVENLI AILE yazıp 2200 numaraya mesaj gönderin.

Turkcell Güvenli İnternet Hizmeti Çocuk Profili ve Aile Profili Kaldırma/İptal Etme

Eğer bu durumu iptal etmek istiyorsanız;

  • Çocuk Profiline iptal için mobil cihazınızın mesaj bölümüne GUVENLI IPTAL yazıp 2200 numaraya mesaj gönderin.
  • Aile Profiline başvurmak istiyorsanız GUVENLI IPTAL yazıp 2200 numaraya mesaj gönderin.
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com