Kategoriler
İnternet

Twitter Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

Twitter’da Profil Resminiz Çok Önemli

Twitter, insanları kendine takıntılı ve delirmiş duruma getirdi. İnsanlar eğlenmek amacıyla Twitter kullanıyorlar. Sadece eğlence için değil aynı zamanda güncel olayları da Twitter’dan öğreniyoruz. Sosyal medya insanları diğer insanlara ve markalara bağlarken çok önemli bir rol oynuyor. Bu yüzden Twitter kullanan milyarlarca insan var ancak diğer insanlardan ayırt etmek için çok yardımcı olan bir şey var. O da profil resimleri. Resimlerinizden herhangi birini profil resminiz olarak ayarlayabilirsiniz. Ancak bazı insanlar için profil resmini güncellemek veya değiştirmek biraz karışık veya karmaşık olabilir. Ama endişelenmeyin Twitter profil resmini değiştirmek çok kolaydır. Sizlere farklı sosyal medya hesaplarında profil resmini adım adım nasıl değiştirebileceğinizi açıklayacağız. Twitter’da profil resminizi herhangi bir zorluk çekmeden kolayca değiştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter Profil Resmi Değiştirme

1 – Öncelikle Twitter hesabınızı açın.

2 – Amacımız profil resmini değiştirmek. Bu nedenle Twitter profilinizi açın.

3 – Profilinizi açmanın iki yolu vardır. Birisi URL’deki Twitter adresine yazmak. Örneğin Twitter.com/teknoloji6com veya kullanıcı adınızdaki resmi tıklayın.

4 – Profil resmi, Biyo ve renk şemasını düzenlemenizi sağlayacak Düzenle düğmesini tıklayın.

5 – Profil resminizi değiştir’i tıklayın. Size Fotoğraf Yükle ve Fotoğraf çek seçeneklerini sunar.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Resmi yükledikten sonra kırpabilir, yeniden konumlandırabilirsiniz. Sonrasında değişiklikleri kaydet butonuna tıklayın. Böylece Twitter Profil Resmi’nizi değiştirmiş olacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com