Kategoriler
İnternet

Twitter’da Hesabınız Kilitlendi Virüsü Çıktı! Dikkatli Olun

Twitter’da Yeni Virüs

Twitter kullanıcılarının başı yeni bir virüs ile belada. Yeni yayınlan bu virüs hesabınızın kilitlendiğini size söylemekte. Twitter kullanıcıları bu şekilde kandırılmakta. Karşınıza çıkan mesajda hesabınızın kilitlendiği ve kurtarmak için mesajdaki linke tıklayın denilmekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Üzgünüz Hesabınız Kilitlendi Virüsü

Bu virüs ile gelen mesajın sonunda Twitter Inc. şeklinde yazmakta. Böylece kullanıcının mesajın Twitter’dan geldiğini sanmasını sağlıyor. Kullanıcı da gönül rahatlığı ile bu bağlantıya tıklayarak virüse bulaşmış oluyor. Twitter’da bildiğiniz gibi direk olarak mesaj atabiliyorsunuz.

twitterda-hesabiniz-kilitlendi-virusu-cikti-dikkatli-olun

Bu nedenle eğer mesaj kutunuzda “Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Size özel oluşturulan bağlantıdan hesabınızı doğrulayınız” şeklinde bir mesaj varsa kesinlikle güvenmeyin ve hemen silin. Eğer mesajdaki bağlantıya tıklarsanız hesabınız kötü niyetli kişilerin eline geçiyor.

twitterda-hesabiniz-kilitlendi-virusu-cikti-dikkatli-olun-2

Eğer hesabınızı bu virüs ele geçirirse bu virüs sizden habersiz diğer Twitter kullanıcılarına spam mesajları atmakta. Twitter bu konuda henüz bir açıklama yapılmış değil. Dolayısıyla kendi güvenliğini kendinizin alması lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com