Kategoriler
Oyun Özel

Ubisoft Şaşırttı – Assassin’s Creed: Rogue Oyunu Geliyor

Yeni Assassin’s Creed Serisi Geliyor

Ubisoft çıkardığı yeni oyunla herkesi şaşırttı. Çünkü herkes 4 gözle Assassin’s Creed: Unity oyununun satışa çıkmasını beklerken Ubisoft Assassin’s Creed: Rogue isminde yeni oyununu tanıttı ve birde fragman yayınladı. Önümüzdeki birkaç ay içinde yayınlanması beklenen oyunu bir anda unutturan Assassin’s Creed: Rogue oyunu PC, PS3 ve XBox 360 platformlarına gelecek. Assassin’s Creed: Unity oyununun ise PC, PS4 ve XOne platformlarına geleceği bilinmekte.

Assassin’s Creed: Rogue Hikayesi ve Çıkış Tarihi

Assassin’s Creed Rogue, 18. yüzyılın ortasında Yedi Yıl Savaşları sırasında geçiyor. Ayrıca serinin yeni yapımı, oyunculara donmuş Kuzey Atlantik, Appalachian River Valley ve New York gibi Kuzey Amerika’daki bölgeleri keşfetme imkanı sunacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Assassin's Creed Rogue oyunu geliyor

Tabii diğer ayrıntı ise serinin daha önce çıkan oyunlarından olan Assassin’s Creed III’ün hikayesinde bulunan bazı boşluklar, Rogue ile doldurulacak. PC platformu için her hangi bir açıklamada bulunmayan Ubisoft, Assassin’s Creed Rogue’un PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için 11 Kasım’da çıkışını yapacağını belirtti.

Assassin’s Creed: Rogue Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com