Kategoriler
Yazılım

Ücretsiz Bilgisayarı Virüslerden Koruma Programı – Avast Free Antivirus İndir

Ücretsiz Bilgisayarı Virüslerden Koruma Programı

Bilgisayarlarımıza olası güvenlik tehditlerine karşın koruma sağlayan antivirüs programlarıdır. Avast Free Antivirus yazılımı da bu programların en güvenilir ve popüler olanları arasındadır. Programın ücretsiz bir şekilde indirilebilir olması en büyük avantajlarından birisidir. Avast Free Antivirus programı ile bilgisayarınızda bulunan virüsleri tarayıp bularak temizleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra sanal tehditlere karşı da bilgisayarınızı güvende tutabilmeniz için çeşitli özellikleri mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar

Avast Free Antivirus yazılımı gerçek zamanlı olarak cihazınızı koruyor ve internetten indirdiğiniz veya bilgisayarınıza attığınız dosyaları anında tarıyor böylece herhangi bir tehdit var ise size uyarı gönderiyor. Böylelikle erken teşhis ile zararlı virüslerden korunmuş oluyorsunuz. Programın bir diğer güzel özelliği ise virüs taraması yapılırken bunun bulut tarama ile yapılmasıdır. Bulut tarama sayesinde bilgisayarınız RAM ve işlemcisi pek etkilenmeden arka planda donma olmaksızın bilgisayarınız da istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilir ve İnternet de gezintinize devam edebilirsiniz. CyberCapture özelliği ile bulut veri tabanında bulunan en yeni virüslere karşı da bilgisayarınız koruma altına alınıyor.

SafeZone Browser tarayıcısı ile de İnternet aracılığı ile yapacağınız bankacılık işlemlerinizi daha güvenli hale getirebilirsiniz. Ayrıca şifrelerinizi Avast Şifre Kasası özelliği ile güvenli bir şekilde muhafaza altına alabilirsiniz.

Ücretsiz Bilgisayarı Virüslerden Koruma Programı - Avast Free Antivirus İndir

Avast Free Antivirus programını ücretsiz bir şekilde indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Dil destekleri arasında Türkçe ve İngilizce bulunmaktadır. Avast Software tarafından üretilen program Win8/Win7/WinXP/Win10/Win8.1 işletim sistemlerinde kullanılmaktadır.

Avast Free Antivirus İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com