Kategoriler
Yazılım

Ücretsiz HTML5 Slayt Yapma Programı – HTML5 Slideshow Maker

 

Sponsorlu Bağlantılar

3 Adımda Slayt Şov Hazırlayın

HTML5 Slideshow Maker programı bir HTML5 fotoğraf slayt yapma yazılımıdır. Programın hem Windows sürümü hemde Mac sürümü bulunuyor. HTML5 Slideshow Maker ile herhangi bir HTML5 slayt kodları yazmadan profesyonel slayt gösterileri oluşturabilirsiniz.

HTML5 Slideshow Maker ile bir HTML5 fotoğraf slayt gösterisi yapmak çok kolay. Hatta bir acemi kullanıcılar bile birkaç tıklama ile profesyonel bir HTML5 fotoğraf slayt gösterisi oluşturabilir. HTML5 Slayt Maker arayüzünde üç sekme vardır, bunlar  “Photo (Fotoğraf)”,  “Theme (Tema)” ve  “Publish (Yayınla)”. Bu üç sekme profesyonel HTML5 resim slayt gösterisi yapmak için basit üç adım anlamına gelir.

HTML5 Slideshow Maker

HTML5 Slideshow Maker aynı zamanda çarpıcı reklamlar veya afiş yapmak için de HTML5 slayt şablonlarını kullanıcıların hizmetine sunuyor. HTML5 fotoğraf slayt gösterisini hazırladıktan sonra ister kendi web sitenize ekleyin isterseniz de e-posta göndererek arkadaşlarınız ile paylaşın.

Slaytınızı hazırlamak için tek yapmanız gereken yer alacak fotoğrafları seçtikten sonra nasıl bir tema uygulayacağınızı belirlemek ve ardından “Publish” butonuna basarak yayınlamak. Daha sonra kullanmanız gereken bilgiler program tarafından size sunulacaktır.

Programın düzgün çalışabilmesi için 1 Ghz’lik bir işlemci ve en az 512 MB RAM gerekenler arasında.

Sponsorlu Bağlantılar

Programı ücretsiz olarak indirmek için tıklayın: HTML5 Slideshow Maker

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com