Kategoriler
İnternet

Ücretsiz Google Drive Eklentileri

Google Drive Hesabınızı En Üst Düzeye Çıkarın

Google Drive çok güçlü bir bulut servisidir. Resimler, dosyalar, belgeler ve daha pek çok şey yükleyebilir ve bunlara uzaktan kolayca erişebilirsiniz. Bilgisayarınızda ya da dizüstü bilgisayarınızda yeterli alan olmadığında da Google Drive hesabınıza herhangi bir şey kaydedebilirsiniz. Bununla birlikte Google Drive sınırlı miktarda ücretsiz depolama alanı ile birlikte gelmekte. Daha fazla alan kazanmak istiyorsanız ücret ödemeniz gerekir. Google Drive kapasitenizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Bunu yapmak için birçok farklı yol var. Bu yazımızda Google Drive depolama alanınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilecek bazı Google Chrome uzantılarından bahsedeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Drive Kapasitesini Nasıl Artırabilirim?

Fogpad

Fogpad ile (www.fogpad.net) tüm belgelerinizi Google Dokümanlar için daha güvenli ve şifrelenmiş halde tutabilirsiniz. Google Drive’ınıza kolayca entegre edilebiliyor. Tüm dosyalarınız 256 bit AES şifrelemesi ile tarayıcınızda şifreyle şifrelenir. Şifrelenmiş tüm belgeleriniz otomatik olarak Google Drive’ınıza kaydedilir.

Google Drive Nedir? Android Telefondan Dosya Paylaşımı

Save Text to Google Drive

Adından da anlaşılacağı gibi Save Text to Google Drive eklentisi bir web sayfasındaki metin bölümünü doğrudan Google Drive’ınıza kaydetmenize olanak tanır. Dosyayı kaydetmek için kısayol ayarlayabilirsiniz. Web’de gezinirken ve çok ilginç bir hikaye karşınıza çıkarsa doğrudan Google Drive hesabınıza kaydedebilir ve böylece ilgili bilgileri ve verileri kaydetme görevinizi kolaylaştırıyor.

Save to Google Drive

Bu çok popüler bir eklentidir. Save to Google Drive eklentisi Google Drive hesabınıza eklemek istediğiniz herhangi bir şey varsa bilgisayarınızdan kopyalamanız ve Google Drive klasörüne yapıştırmanız gerekmez. Öğeyi sağ tıkladığınızda “Google Drive’a Kaydet” seçeneği görürsünüz. Böylece dosyanız doğrudan Google Drive’a kaydedilecek.

WhatsApp’ı Google Drive’a Yedekleme

Black Menu for Google

Black Menu for Google eklentisi ile kolayca bir sayfayı veya Google+ sayfasını paylaşabilir, Google+ bildirimlerinizi kontrol edebilir veya yeni bir yayın oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra arama kutusundaki konuları arayabilir, zaman kazanmak için sorgularınızı daha iyi arama sonuçları için filtreleyebilirsiniz. Google maps, Google Play Store, YouTube, Google Haberler ve diğer ilginç şeylere erişebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Gmail’deki Ekleri Doğrudan Google Drive’a Kaydetme

Shortcuts for Google

Shortcuts for Google eklentisi Google hizmetleri arasında kolayca geçiş yapmak için tasarlandı. Google Drive’dan Takvim, haritalar, haberler v.b. gibi diğer Google hizmetlerine gitmemizi kolaylaştırıyor. Size diğer Google hizmetlerine ilişkin seçeneklerle birlikte bir açılır pencere çubuğu gösterecektir. Dolayısıyla gezinmek ve kolayca geçmek istediğiniz birini seçmeniz yeterli.

Eklemek istediğiniz bir şey olursa bunları lütfen yorum bölümünden bizlerle paylaşın…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com