Kategoriler
İnceleme

Ultraflow Nasıl Oynanır?

Bağımlılık Yapıcı Bulmaca Oyunu

Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz olarak yayınlanan Ultraflow oyunu bağımlılık yapıcı tarzda küçük boyutta bir oyun. Oyunda basit bir mantık var. O da şöyle; ekran bir tane top var bir tane de hedef var ve siz o top ile hedefi vurmalısınız. Ama aradaki engellere çarpmamak şartı ile. Oyunun ilk bölümleri doğal olarak oldukça basit. Ama ilerledikle oyun tabi ki zorlaşıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunun bir diğer zorluğu ise şu topunuzun içinde bir rakam var. O rakam topu çarptıracağınız maksimum çarptırma sayısıdır. Örneğin eğer 4 rakamı varsa topunuzu en fazla 4 defa çarptırabilirsiniz. Daha fazla çarptırırsanız bölümü geçemiyorsunuz.

Ultraflow oyun incelemesi

Ekranda bir de kesik çizgili bir çizgi var. Bu kesik çizgi altında topunuzun istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ama kesik çizginin üzerinde çıkarsanız hamle yapmış olursunuz ve topu ilerler. Ama oyun oyunseverlere bir de güzellik yapıyor. Eğer bir bölümü uzun bir süre geçemezseniz oyun size yapmanız gereken hamlenin nasıl olması gerektiğini söylüyor. Diğer yandan topa eğim de verebilirsiniz. diğer bir deyişle topa falso verebiliyoruz.

Ultraflow Video

Android İçin Ultraflow İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Ultraflow İndir

Windows Phone İçin Ultraflow İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com