Kategoriler
İnceleme

Unkilled Oyunu Nasıl Oynanır?

Dead Trigger Benzeri Oyun

Popüler zombi öldürme oyunu olan Dead Trigger oyununun yapımcısı olan Madfinger firması bu oyuna benzer bir oyun daha geliştirdi. İsmi Unkilled olan bu oyun gerek grafiksel olsun, gerek oyun yapısı olsun, gerekse müzik olsun oldukça kaliteli bir oyun. Eğer televizyona bağlayıp oynarsanız bir konsol kalitesine ulaşırsınız diyebiliriz. Oyunu daha zor ve eğlenceli yapmak için bölüm sonralarında boss zombiler mevcut. Oyunda onlarca bölüm var ve siz bölümleri geçtikçe diğer bölümler açılıyor. Ayrıca oyun içinde size yardım eden, sizinle konuşan karakterler bulunmakta. Bölümler arasında bazı kartlar var. Bu kartlar size verilen ödüllerdir. Oyunda normal bölümlerin yanı sıra ek bölümler, bonus bölümler de mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Zombi Öldürme Oyunu

UNKILLED inceleme-1

Oyunda bölümleri gezerken ekranın sağ tarafında silahları göreceksiniz. Buradan istediğiniz silahlardan ikisini alabiliyorsunuz. Tabi paranızın yetmesi gerekiyor. Bölümü oynarken bölüm sonlarında size yıldızlar ile puanlama veriliyor. Eğer 3 yıldız almak isterseniz oynadığınız bölümdeki şartları yerine getirmelisiniz. Örneğin “hiç can kaybetmeden o bölümü bitirin” gibi.

UNKILLED inceleme-2

Android ve iOS İçin Ücretsiz

Oyun hem Android hemde iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanmakta. Windows Phone için ise maalesef yok. Oyunda silahınız ile zombileri öldürürken eğer çok fazla gelirlerse ve siz o sırada şarjör dolduruyorsanız zombilere tekme atarak da onları öldürebiliyorsunuz. Bu güzel bir durum. Oyunu yavaşlatma imkanınız da var. Yani slow motion yapabiliyorsunuz. Bu özelliği ilk olarak Max Payne oyunundan hatırlıyoruz.

UNKILLED inceleme-3

Oyunda size bir süre veriliyor. O süre içinde gelen zombileri öldürmeli, korumanız gereken kişiyi korumalı ve hayatta kalmalısınız. Süre bittiğinde bölümde bitiyor. Yani görev tamamlanıyor. Tabi bu durum her zaman aynı değil. Bazı bölümlerde elektrik, vana açacak, su ulaştıracaksınız. Daha birçok farklı görevlerin bulunduğu Unkilled oyunu zombi öldürme oyunu sevenler için harika bir oyun.

UNKILLED inceleme-4

Unkilled Video

Android İçin Unkilled İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Unkilled İndir

Sponsorlu Bağlantılar

“Unkilled Oyunu Nasıl Oynanır?” için 2 yanıt

Bende bu soruya cevap bekliyorum seviye 33 te kaldım seviye 34 olması için diğer abd muhafizi karti topla diyor bu kadar nasıl toplanıyor amk.

Arkadaşlar sam kart topla diyor nerden nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com