Kategoriler
Mobil

Uygun Fiyatlı Üstün Özellikli Akıllı Telefon – OnePlus One Özellikleri ve Fiyatı

Üstün Özellik Uygun Fiyat

OnePlus şirketinin merakla beklenen akıllı telefonu One sonunda resmen tanıtıldı. En üst seviye akıllı telefonlara meydan okuyacak kadar üstün özelliklere sahip olacağı belirtilen bu akıllı telefonun işletim sistemi de tanıdık değil. İşletim sistemi olarak Cyanogen yazılımına sahip bu akıllı telefon meydan okuduğu rakipleri gibi yüksek fiyatlı da değil. Eğer uygun fiyata üstün özelliklere sahip bir akıllı telefon arıyorsanız OnePlus One akıllı telefonu incelemenizi tavsiye ederiz.

En İddaalı Akıllı Telefonlara Meydan Okuyor

Daha önce birçok Çinli akıllı telefon üreticisinden ucuz fiyata üst seviye özellikler sunan akıllı telefonlar görmüştük. Ancak maalesef bu telefonların bir çoğu Çin’in dışında satışa çıkartılmıyordu. Son olarak Çinli OnePlus firmasından OnePlus One isminde canavar özelliklere sahip bir akıllı telefon geleceği ortaya çıkmıştı. 2014’ün amiral gemisi katili olarak lanse edilen OnePlus One; 2.5 GHz hızında Snapdragon 801 işlemciye, 3 GB Ram’e, 1080P Full HD ekrana sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

OnePlus One akıllı telefon özellikleri fiyatı

Ayrıca 4K video kaydı yapabilen 13 MegaPiksel (f/2.0) kameraya ve JBL ile güçlendirilmiş ses çıkışına sahip. Amiral gemisi katili OnePlus One şimdilik sadece ABD, Kanada, İngiltere, Hong Kong, Tayvan ve bazı Avrupa ülkelerinde 299 Dolar gibi çok uygun fiyata satışa sunulacak. Bakalım OnePlus firması bu yıl tanıtılan Samsung Galaxy S5, HTC One M8 ve Sony Xperia Z2 gibi amiral gemisi modellerinin katili olabilecek mi?

Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Daha önce 16 ülkede satışa sunulacağı belirtilen bu akıllı telefon bugün itibarıyla resmiyet kazandı. OnePlus firmasının ilk akıllı telefonu olan OnePlus One, gücünü 2.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 işlemciden alıyor. 5.5-inç büyüklüğünde 1080p ekrana sahip olan akıllı telefon bunların yanında, 3GB RAM, 13-megapiksel kamera, CyanogenMod arayüz, 162g ağırlık, 8.9mm incelik gibi özelliklerle geliyor. Bu oldukça üst seviye özelliklerinin yanında OnePlus One’ın 16GB’lık SIM kilitsiz versiyonu sadece 299 dolara satılıyor. Telefonun 64GB’lık versiyonu ise 349 dolar satılıyor.

OnePlus One Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com