Kategoriler
Yazılım

Uzaktan Bilgisayara Bağlanma Programı – TeamViewer İndir

Uzak Masaüstü Programı

TeamViewer programını bilgisayarınıza indirerek uzaktan masaüstü bilgisayarınıza bağlanmak istediğiniz de artık bunu gerçekleştirebileceksiniz. Bağlandığınız bilgisayar yanınızdaymış gibi kullanabilecek ve üzerinde çeşitli işlemler yapabileceksiniz. Programın arayüzü oldukça sade ve basittir. Dünya üzerinde 100 milyondan fazla kullanıcısı olduğu için de oldukça popüler bir programdır. TeamViewer programının kullanım amacı hemen hemen sınırsızdır ve bu tamamen sizin elinizdedir. Mesela işteyken evinizde ki bilgisayarınıza bağlanmanız gerekiyorsa bunu TeamViewer halledecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

TeamViewer programını kullanabilmeniz için çok ince bir ayrıntıyı bilmeniz yeterli olacaktır. TeamViewer programını bilgisayarınıza yükledikten sonra sizlere özel bir kullanıcı ID’si verecektir. Ve her programa giriş yaptığınız da farklı bir şekilde kullanıcı şifresi verecektir. Kendi bilgisayarınıza bağlanması için izin verdiğiniz kişi yalnıza kullanıcı ID’nizi ve şifrenizi vermeniz gerekecektir. Böylece o kişi sizin bilgisayarınıza bağlanabilecektir.

TeamViewer programı Windows, Mac, Linux, iOS (iPhone, iPad) ve Android işletim sistemlerinin hepsinde kullanılabilir durumda olduğu için örneğin Android cep telefonunuz ile evinizde ki Windows işletim sistemli bilgisayarınıza erişim sağlayabilirsiniz. Program ile daha önceden bağlanmış olduğunuz bir bilgisayar var ise tek bir dokunuş ile tekrardan bağlantı kurabilme şansınız da vardır.

Uzaktan Bilgisayara Bağlanma Programı - TeamViewer İndir

İndirme Linki: TeamViewer İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com