Kategoriler
İnceleme

Vector Oyunu Nasıl Oynanır?

Nekki’den Koşu Oyunu

Nekki tarafında geliştirilen bu oyun hem Google Play Store’da hemde App Store’da yayınlanmaktadır. Yalnız Android İçin ücretsiz olarak yayınlanırken App Store’da ücret ödemelisiniz. Bu oyun bir kaçış oyunu ve oyunu açtığınızda bir hikayesi olduğunu da göreceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu hikayeden dolayı sizin kaçmanız gerekiyor. Oyunun iki modu var. Birisi klasik mod diğeri ise avcı modu. Ama oyuna yeni başlayanlar sadece klasik modu oynayabiliyorlar. Çünkü avcı modunu oynayabilmeniz için 50 level oynamalısınız. Modu seçtikten sonra ise konum belirlemelisiniz. Şehir Merkezi, İnşaat Duvarı ve Teknoloji Parkı şeklinde 3 adet konum bulunmakta.

Özel Hareketler Yapın

Oyuna başlarken ekrana hareketler gelmekte. Bu hareketleri zaman içerisinde satın almanız gerekiyor. Bu hareketleri satın almanızın sebebi yıldız alabilmeniz için gerekli olması. Oyun başlayınca karakterimiz yukarıdan atlayarak ekrana geliyor ve koşmaya başlıyor. Karakterin zıplaması ve kayması için klasik yön tuşlarını kullanıyorsunuz. Eğer arkanızdan gelen kişi sizi yakalarsa oyun sona eriyor. Çünkü arkadan gelen avcı size yakınlaştığı an, size elektrik vererek sizi durduruyor ve oyunda bitiyor. Sonrasında ise level yeniden başlıyor.

Vector mobil1

Türkçe Dil Desteği Var

Oyunda özel hareketler de bulunmakta. Örneğin hızlı koşma, tek el üzerinden zıplama, dönerek zıplama gibi. Bu hareketleri nasıl yapacağınızı gösteriyor. Aldığınız paraları ve puanları iki yerde kullanıyorsunuz. Birisi hareket satın alma da diğeri ise kıyafet satın alma. Satın almaları yapmak için mağaza bölümüne girmelisiniz. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.

Vector Fragman

iPhone İçin Vector İndir

iPad İçin Vector İndir

Android İçin Vector İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com