Kategoriler
İnternet Ne & Nasıl

Vine Videoları Nasıl İndirilir?

Paylaşılan Vine Videolarını İndirin

Twitter tarafından hizmete sunulan ve 6 – 7 saniyelik videolar çekip bu videoları paylaşabildiğimiz bir uygulama. Fakat her video paylaşma uygulamasında olduğu gibi bu uygulamada da paylaşılan bu videoları indirme ihtiyacı doğdu ve tabi ki bu sorun çözüldü. Artık Vine videolarını rahatlıkla indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirmek Çok Basit

Twitter’ın sunmuş olduğu mikro video servisi Vine’da her gün binlercevideo çekiliyor. Ülkemizde de yoğun ilgi gören serviste artık bizim de fenomenlerimiz ve bu fenomenlerin hayranları var. Vine kullanıcılarının videolarını indirmek için ise yapmamız gereken birkaç basit işlem var.

Vine-video indirme

Öncelikle yapmamız gereken Vine Downloader sitesine girmek. Sade bir tasarım bizi karşılayacaktır. Enter Vine URL: yazan yerin hemen altına vine.co adresinde bulunan istediğiniz bir vine videosunun linkini yapıştırıp, download butonuna tıklıyoruz. Bu sırada Vine Downloader sitesi, videoyu indirilebilir hale getirmek için bizi kısa bir süre bekletecektir. İşlem bittikten sonra tekrarDownload butonuna basarak videonuzu kendi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

NOT: UYGULAMA HİZMETTEN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com