Kategoriler
Yazılım

Virüslere Karşı Bilgisayarı Koruyun – SmadAV İndir

Güvenlik ve Antivirüs Programı SmadAV

SmadAV programını Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınıza indirerek güvenliğe fazlasıyla önem verebilir ve olası virüs tehditlerine karşı önlem alabilirsiniz. SmadAV programı bilgisayarınızda hali hazırda bulunan antivirüs programı ile birlikte çalışabilir ve onun çalışmasına engel teşkil etmez. Hatta o antivirüs programına yardımcı olarak ikinci bir güvenlik hattı kuracaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

SmadAV programı bilgisayarınız için fazla kaynak kullanmadığı için bilgisayarınızı yormaz ve performans düşüklüğüne sebep olmaz. Olası virüslere karşı güçlü bir savunması vardır ve tespit ettiğinde bunu sizlere bildirir ve silmeniz için sizleri uyarır. Eğer zaten kullandığınız bir antivirüs programı bulunuyorsa SmadAV programını da kullanmanızı tavsiye ederiz. Ne gerek var diyebilirsiniz. Ancak birincil antivirüs programınızın kıskacından kaçmış olan virüsleri ikincil bir güvenlik ağına takılmasını istemez misiniz?

Virüslere Karşı Bilgisayarı Koruyun - SmadAV İndir

SmadAV programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. SmadAV programını Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista gibi işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz. SmadAV programının Türkçe dil desteği maalesef bulunmuyor ancak İngilizce dil desteği vardır. SmadAV programının dosya boyutu 1.34 MB’dır.

indirme Linki: SmadAV İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com