Kategoriler
Soru Cevap

Vodafone 875 smart mini Google Arama Durdurdu Hatası

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Vodafone satış merkezinden kampanyadan almış olduğum Vodafone 875 smart mini telefonumda sürekli “maalesef Google arama durdu” ve altında “zorla kapat” yazısı çıkıyor. Zorla kapattan kapatmadan başka işlem yapamıyorum. Arama ve cevaplama gibi. Bu sorunu nasıl giderebilirim? Servise başvurdum sonuç alamadım. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba,

Bahsetiğiniz telefonu Vodafone Türkiye sitesinde bulamadım. Dolayısıyla ben size birkaç alternatif cevaplar vermeye çalışacağım. Eğer çözüm olmazsa yorum bölümünden yazın, tekrar yardımcı olmaya çalışırım. Öncelikle telefonunuza bir Gmail adresi girmenizi öneririm. Çünkü Google artık kişiye özel çalışmalar yaptığı için bir mail adresi arama içine giriyor olabilir. Eğer Gmail adresi girme çözüm olmazsa telefonunuzu formatlamayı deneyin. Bu konuda da YouTube’da birçok video bulabilirsiniz.

Vodafone 875 smart mini google hatası

 

Eğer yine çözüm olmazsa anasayfanızı yandex, bing gibi başka arama motoru yapın. Yani Google ayarını değiştirin. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım sorununuz çözülür.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com