Kategoriler
Mobil Özel

Vodafone’dan Anneler Günü Hediyesi – Vodafone Smart Prime 7

Vodafone, Anneler Günü İçin Akıllı Telefon Çıkardı

Ülkemizdeki operatörlerden Vodafone, Smart Prime 7 isimli yeni akıllı telefonunu duyurdu. Anneler gününe denk getirilmesi sebebiyle Vodafone’dan Anneler günü hediyesi demek yanlış olmaz herhalde. En son çıkardığı Vodafone Smart 6’dan sonra ilk defa bir akıllı telefon üreten Vodafone şu anda Almanya ve Çek Cumhuriyet’inde satışa sunulmuş durumda.

Sponsorlu Bağlantılar

Vodafone Smart Prime 7 Teknik Özellikleri

Vodafone Smart Prime 7 akıllı telefonun donanım özelliklerine baktığımız zaman Vodafone Smart 6’dan daha düşük. Bu modeli farklı kılan bir diğer özellik ise renk seçenekleri. Siyah/gümüş ve beyaz/gül altın renkleri alışılmışın biraz dışında.

ZTE ortaklığı ile üretilen bu modelin ekranı 5 inç IPS ekran. Ekran çözünürlüğü ise HD kalitede. 4 çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefonun işlemci yongası Qualcomm Snapdragon 210. Cihazın bellek (RAM) miktarı 1 GB, dahili depolama alanı ise 8 GB. Ama hafıza kartı ile depolama alanı artırılabiliyor. Vodafone Smart Prime 7 özellikleri fiyatı-2

Vodafone Smart Prime 7 akıllı telefonun kalınlığı 7.9 mm, ağırlığı ise 128 gram. Modelin çerçevesi metal ama arka kasası plastik. Bataryası 2540 mAh, arka kamerası 8 MP, ön kamerası 5 MP olan bu akıllı telefonun hem NFC hemde 4G/4.5G desteği mevcut.

Vodafone Smart Prime 7 Fiyatı ve Satış Tarihi

Vodafone Smart Prime 7 özellikleri fiyatı-1

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu akıllı telefon şu an için Almanya’da ve Çek Cumhuriyeti’nde satılmakta. Bu hafta içinde Avrupa’da da satışa sunulması bekleniyor. Vodafone Smart Prime 7’nin fiyatı ise 150 Euro.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com