Kategoriler
iOS

WhastApp Yeni Özellikleri İle iPhone İçin Güncellendi

Tüm dosyalar, Sabitlenmiş Sohbetler ve Daha Fazlası

WhatsApp for iPhone uygulamasına birkaç özellik ekleyen yeni bir güncelleştirme yayınlandı. Uygulamayı sürüm 2.17.40’a yükselten güncelleme, sohbetleri en üstte tutma, her türlü dosyayı paylaşma ve diğer özellikleri kullanma olanağı sunuyor. İlk olarak, iPhone kullanıcıları artık sohbet ekranının üst kısmında üç önemli sohbet gerçekleştirebilirler. Bağlandıktan sonra, diğer kullanıcılardan mesajlar alıyor olsanız bile sabitlediğiniz görüşmeler listenin üstünde kalır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir sohbeti sabitlemek için, o sohbete basılı tutun ve silmek, sessizleştirmek ve arşiv seçenekleri ile beraber sabitle simgesine dokunun. Bu simge iğne şeklindedir. İğne simgesini seçerseniz sohbetinizi en üstte olacaktır. Sohbeti sabitlemekten vazgeçerseniz o zaman yine sohbete basılı tutun ve yine iğne simgesine dokunun. Bu özellik, Mayıs ayından itibaren Android için zaten mevcuttu.

iPhone ile WhastApp’dan Dosya Paylaşma

Android’in ardından, iPhone kullanıcıları ayrıca WhatsApp’daki her tür dosyayı paylaşabilecek. Son olarak, güncelleme ayrıca alınan fotoğrafları görüntüleme şeklinizi değiştiriyor. Artık, bir sütundaki tek fotoğrafları görmek yerine, birlikte verilen fotoğrafları bir küçük resim galerisi ile göreceksiniz. Fotoğrafların tam boyutlu sürümlerini görmek için fotoğraflara dokunabilirsiniz. Buna ek olarak, şimdi hepsini hızlı bir şekilde ilerletmek veya silmek için fotoğraf grubuna basılı tutabilirsiniz.

iPhone İçin WhatsApp İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com