Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

WhatsApp Çoklu Durum Yapma – WhatsApp Duruma Resim Video Ekleme

WhatsApp Durum (Status) Nedir? Birden Fazla Resim Video Ekleme

WhatsApp uygulamasının Durum (İngilizce Status) özelliği henüz yeni sayılır. Buna kısaca slayt yapma diyebiliriz. Yani resimlerden veya videolardan veya her ikisinden slaytlar yapabiliyorsunuz. Yani ister tek bir resim veya video ister birden fazla resim ve video seçerek slaytlar yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp Durum Çoklu Resim Video Nasıl Yapılır? Resim ve Video İle Durum Yapma

WhatsApp Durum Yapma Resimli Anlatım

WhatsApp hesabınızda Durum yapmak için;

1 – WhatsApp uygulamasını açın

2 – Durum sekmesine geçin

3 – Ekranın sağ altında bulunan yeşil renkli Durum Ekle butonuna dokunun.

4 – Böylece galerinizdeki fotoğraflar ve videolar görünecek. İster galeriden bir resim yada video seçin isterseniz yeni bir resim veya video çekin.

5 – Sadece 1 adet resim veya video seçip onayla butonuna dokunun. Böylece sadece bir tek resimden yada videodan oluşan bir durum yapmış oldunuz.

6 – Durum sekmesindeki yeşil renkli Durum Ekle butonuna tekrar dokunun ve yeni bir resim veya video seçip onayla butonuna dokunun. Böylece ikinci yaptığınız Durum ilk oluşturduğunuz Durum ile birleşecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

7 – Bu şekilde peşpeşe sırayla resim ve video ekleyerek birden fazla resimden ve videodan oluşan WhatsApp Durum oluşturabilirsiniz.

WhatsApp Durum Silme

Oluşturduğunuz WhatsApp Durum slaytları 24 saat sonra otomatik olarak silinir ama siz daha erken silmek isterseniz oluşturduğunuz Durum’un yanındaki 3 noktaya dokunun.

Karşınıza çıkan ekranda Durum’daki resim ve videolar alt alta görünecektir. İster birkaçını isterseniz hepsini üzerine uzun basarak seçip ekranın üstündeki Çöp Kutusu ikonuna dokunun.

Sonrasında Sil yazısına dokunun.

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com