Kategoriler
Mobil

WhatsApp Messenger Nedir? Nasıl Çalışır? Whatsapp Duvar Kağıtları (Wallpapers) HD İndirin!

WhatsApp Messenger Ne Demek

WhatsApp Messenger için birbirinden güzel HD kalitesindeki duvar kağıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz. Ama bundan önce gelin WhatsApp Messenger ne demek ona bakalım. WhatsApp son zamanlarda çıkan mesajlaşma uygulamalarından birisidir. Android, iOS (iPhone, iPad), BlackBerry, Symbian, Windows Phone gibi akıllı telefon işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Bu mesajlaşma uygulamaları arasında en çok ilgi çeken WhatsApp Messenger uygulaması ile Wifi yani internet bağlantısı ile kullanıcılar birbirlerine yazılı ve sesli mesaj, resim veya video gönderebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp Messenger; akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar-arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 3G ya da WiFi Internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine resim, video, sesli ve yazılı mesaj göndermesini sağlar.

WhatsApp Messenger

Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD’de, Calfornia eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur. Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği Ağustos 2012’den Ocak 2013’e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500’e ulaşmıştır.

WhatsApp Messenger Nasıl Çalışır?

WhatsApp Messenger, SMS’e para vermeden mesaj alışverişi sağlayan bir çapraz platform mobil mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp Messenger iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile ve Nokia için kullanılabilir ve evet, bu telefonların hepsi birbirine ileti gönderebilir! WhatsApp Messenger, e-posta ve web taramasını sağlayan aynı internet veri paketinizi kullandığından, mesajlar için hiçbir maliyet yoktur ve böylece arkadaşlarınızla rahatça bağlantıda kalabilirsiniz.

Normal mesajlaşmaya ek olarak, WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturup, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses medya mesajları gönderebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp Duvar Kağıtları (Wallpapers) HD

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com