Kategoriler
Ne & Nasıl

WhatsApp Tarih Saat Hatası (Sorunu) ve Çözümü

WhatsApp Açılmıyor! Tarih Saat Hatası Veriyor

Kullandığınız akıllı telefon veya tabletinmarka ve modeli ne olursa olsun eğer işletim sisteminiz yeterli ise WhatsApp uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerekir. Ama her uygulama gibi WhatsApp uygulaması da sorun çıkarabiliyor. Bunlardan birisi de tarih saat hatası. WhatsApp uygulamasındaki tarih saat sorunu ile ilgili birden fazla çözüm önerisi sunacağız ama bunları sırası ile yapmanız önemli.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp Tarih Saat Hatası ve Çözüm Yöntemleri

1 – Telefonun / Tabletin Tarih ve Saatini Kontrol Edin

Akıllı telefonunuzun yada tabletinizin tarih ve saati herhangi bir nedenden dolayı değişmiş olabilir. Bunun için Ayarlar’dan ilgili yere girin ve düzeltin. Yalnız ayarladıktan sonra doğru olup olmadığını kontrol edin.

ÖNEMLİ: TARİH SAAT AYARLARINDA OTOMATİK AYARLAMA OLDUĞU GİBİ EL İLE AYARLAMA YAPMANIZ DA MÜMKÜN. İŞİN DAHA GARANTİ OLMASI İÇİN EL İLE AYARLAMA YAPMANIZI ÖNERİRİZ.

2 – WhatsApp Uygulamasını Güncelleyin

Eğer tarih saat doğru ise o zaman WhatsApp güncellenmemiş demektir. Normal şartlarda otomatik olarak güncelleme yapılır. Eğer otomatik güncellenmiyorsa ya ayarlardan otomatik güncelleme kapatılmış ya da telefonunuzun ya da tabletinizin hafızası dolmuş demektir. Ama el ile güncelleme yapmak istemenize rağmen güncellenmiyorsa o zaman cihazınızda yeterli alan yok demektir. Bunun için telefonunuzdaki ya da tabletinizdeki verileri bilgisayar gibi başka bir cihaza taşıyın.

3 – WhatsApp Silin ve Yeniden Yükleyin

Son olarak WhatsApp’ı silip yeniden kurun. Bu seçeneği en son deneyin. Çünkü WhatsApp uygulamasını sildiğiniz zaman üyesi olduğunuz gruplara tekrar eklemeniz gerekir, önemli sohbetleriniz silinebilir ya da yedeğiniz almayı unuttuğunuz için hepsi silinebilir v.s. Bu nedenle yukarıdaki 2 seçeneği de denedikten sonra yine çözüm bulamadıysanız o zaman WhatsApp’ı kaldırın ve yeniden yükleyin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com