Kategoriler
Soru Cevap

WhatsApp Yüklenmiyor? WhatsApp Messenger Yükleyemiyorum

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] WhatsApp yüklenmiyor? WhatsApp messenger’ı nasıl yükleyebilirim? [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba,

Gerek yorumlar olsun gerekse soru bölümünden olsun okurlarımızın karşılaştığı en büyük sıkıntılardan birisi de “WhatsApp Messenger uygulaması yüklenmiyor” sorunu. Ben şunu söylemek istiyorum. Sahip olduğunuz telefon veya tablet Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone yada Symbian (Nokia) olması hiç önemli değil. Önemli olan sahip olduğunuz telefon veya tabletin işletim sisteminin sürümünün WhatsApp Messenger uygulamasını indirebilir seviyede olması. Yani örnek olarak WhatsApp Messenger uygulaması Android işletim sisteminin 2.1 ve üzeri sürümlerinde kullanılabiliyor. Yani Android 1.6 sürümüne sahip bir Android telefon/tablet kullanıcısı WhatsApp Messenger uygulamasını telefon/tabletine indiremez ve dolayısıyla kullanamaz.

Ayrıca iOS 6.0 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod touch cihazlara sahip insanlar WhatsApp Messenger uygulamasını kullanabilirler. iOS 5.0 veya iOS 4.3 işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod touch cihazlara sahip insanlar WhatsApp Messenger uygulamasını kullanamazlar.

WhatsApp Messenger yüklenmiyor

BlackBerry için BlackBerry OS 4.6 ve üzeri BlackBerry cihazlara indirilebilir. Diğer işletim sistemlerinde de aynı durum geçerli. Sonuç olarak WhatsApp Messenger uygulamasını indireceğiniz zaman önce telefonunuzun yada tabletinizin işletim sisteminin sürümünün yeterli olup olmadığını kontrol edin.

Eğer işletim sisteminin sürümünde sıkıntı yoksa o zaman sorun sizin cihazınız yada indirmek istediğiniz yer ile alakalı bir durum. Örneğin Symbian işletim sistemli bir Nokia telefonda ilgili mağazaya girdiniz ve WhatsApp Messenger uygulamasını buldunuz diyelim. İndir dedikten sonra internet hızınıza bağlı olarak 3-5 dakika beklemeniz gerekebiliyor. Ama bu süre uzun olduğu için Nokia telefonunu kullanan sorun olduğunu düşünüp mağazadan çıkıyor. Halbuki beklemesi lazım. Özellikle Symbian işletim sistemli Nokia cihazların internet teknolojisi biraz düşük olduğu için bu durumların yaşanması normal.

Yine de WhatsApp Messenger uygulamasını indiremezseniz telefon veya tabletinizin marka ve modelini yorum bölümünden belirtin, elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırız.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

“WhatsApp Yüklenmiyor? WhatsApp Messenger Yükleyemiyorum” için 2 yanıt

Whatsapp indirme linki bu; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp

Başka yerden indirmeyin. Size birden fazla neden söyleyeceğim.

1 – Tabletinizde Sim kart olması gerekiyor.

2 – Birçok kez Whatsapp inmemesinin sebebi cihazda yeterli alan olmamasıdır. Telefonunuzun depolama bölümünden hafızada ne kadar boş alan olduğunu kontrol edin.

3 – Whatsapp uygulaması daha önce tabletiniz var mıydı? Eğer silip yeniden yüklüyorsanız tabletinizi yeniden başlatın ve yeterli alan olup olmadını kontrol edin.

4 – Whatsapp uygulamasını ilk defa mı tabletinize yüklüyorsunuz? İlk defa yüklüyorsanız işletim sisteminiz düşük olabilir.

“İşletim sisteminizin kaç olduğunu ve tabletinizin ekranının ne kadar olduğunu söyler misiniz?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com