Kategoriler
İnceleme

Wikipedia Uygulaması (Android) İnceleme

 

Sponsorlu Bağlantılar

Wikipedia Uygulaması

Android için geliştirilen Wikipedia uygulaması çevrimdışı ansiklopedi uygulamasıdır ve Türkçe dil desteği bulunmaktadır.Dünyanın en büyük online Ansiklopedisi olan Wikipedia’dan makaleleri kaydederek çevrimdışı okumanıza olanak tanıyor. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama Android 2.2 ve üzeri işletim sistemlerinden çalışıyor.

Wikipedia 1

Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı öncelikle buradan indirin: Wikipedia

İndirdiğiniz uygulamayı açtığınızda karşınıza Kullanım Koşullarının ve Lisans Koşullarının bulunduğu anasayfa ekranı gelecektir.İnternet bağlantısı açıkken arama kutusuna istediğiniz şeyi yazarak arayabiliyorsunuz.İnternet olmadan arama yapamazsınız.

Wikipedia 2

Açtığınız makaleyi seçenekler kısmından “Sayfayı Kaydet” diyerek makaleyi kaydedebiliyorsunuz.Kaydettiğiniz makaleyi internet bağlantınız olmadan da uygulamaya giriş yaparak seçenekler kısmında “Kayıtlı Sayfalar” bölümünden okuyabiliyorsunuz.Ancak kaydetmediğiniz makaleleri okuyamıyorsunuz.Bunun için internet bağlantısı şart.

Wikipedia 3

Ayrıca seçenekler kısmında uygulamanın dilini değiştirebilirsiniz, geçmişi görüntüleyebilirsiniz ve yazı boyutunu ayarlama gibi diğer ayarları da yapabilirsiniz.

Uygulamanın Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com