Kategoriler
Yazılım

Windows 10 Sorunlarını Çözme (Win10 Hataları Düzeltme) Programı

Windows 10’a Yükselttikten Sonra Çıkan Sorunları Düzeltin

Windows 10 işletim sistemine geçen kişi sayısı her gün biraz daha artıyor ama Windows 10 işletim sistemini bilgisayarına kuran birçok kişi bazı sorunlar yaşamakta. Bunlardan bazıları wifi görmeme sorunu, wifi bağlanamama sorunu, oyun yada uygulama açamama sorunu, internet tarayıcı açamama v.b. Ama bu sorunlar bazı kriterlere göre değişmekte. Bu kriterler yükseltme yaptığınız işletim sistemi. Yani Windows 10’u bir işletim sistemi üzerinden mi yükselttiniz yoksa doğrudan mı kurdunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer Windows Vista, Windows 7, Windows 8 yada Windows 8.1 üzerinden yükseltme yaptıysanız yaşayacağınız sorunları FixWin programı ile düzeltebilirsiniz. Bu program içinde hazır halde yüklenmiş sorunları çözme paketleri var. Windows Vista ve Windows 7 için ayrı Windows 8 ve Windows 8.1 için ayrı bir program geliştirilmiş. Bu programların boyutları ise 1 MB boyutunun altında.

Windows Vista/7 için FixWin İndir

Windows 8.1/8 için FixWin İndir

Windows 10 Kurduktan Sonra Çıkan Sorunları Çözme

FixWin programı

Eğer herhangi bir işletim sistemi üzerinde yükseltme değil de doğrudan Windows 10 kurduysanız bu durumda da sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu şekilde Windows 10 kullanan kullanıcılar içinde ayrı bir FixWin programı geliştirildi. Bu program da diğer programlar gibi yaşadığınız sorunlar paket halde kurulu. Böylece tek tıkla sorununuzu düzeltebilirsiniz.

Windows 10 için FixWin İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com