Kategoriler
Yazılım

Windows 10’da Çalışan Eski Programlar

Bu Programlar Windows 10’da Dahi Çalışıyor

Birçok program var ki Windows’un yeni bir sürümü çıktığında o sürümde çalışmamakta, çalışması içinde mutlaka güncellemesi gerekmektedir. Ama öyle programlar var ki zamana meydan okumakta ve Windows’un bütün sürümlerinde çalışmakta. Öyle ki yeni çıkan Windows 10 işletim sisteminde dahi çalışıyorlar. İşte o programlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Tarihi Eser Olabilecek Programlar Windows 10’da Çalışıyor

ACDSee 2.42

Yaklaşık 16 yıl önce çıkan program Windows 10’da da çalışmakta. ACDSee programının 2.42 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

PaintShop Pro 4.12

Yaklaşık 18 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. PaintShop Pro programının 4.12 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

******************************************************

Windows 10 İndir

******************************************************

Microsoft Office XP

Yaklaşık 14 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. Microsoft Office programının XP sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

Opera 4.0.2

Yaklaşık 15 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. Opera programının 4.0.2 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Netscape 6

Yaklaşık 14 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. Netscape programının 6 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

Winamp 2.62

Yaklaşık 15 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. Winamp programının 2.62 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

StarOffice 6.0

Yaklaşık 13 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. StarOffice programının 6.0 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

iTunes 4.1

Yaklaşık 11 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. iTunes programının 4.1 sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

Microsoft GIF Animator

windows 10 Microsoft GIF Animator

Yaklaşık 11 yıl önce çıkan bu program Windows 10’da da çalışıyor. Microsoft GIF Animator programının bu sürümünü halen bulabilir ve Windows 10 bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com