Kategoriler
Oyun

Windows 7 İçin Candy Crush Saga İndir

Windows 7 İşletim Sisteminde Şeker Kırma Oyunu

Candy Crush Saga oyununu Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınız da oynamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Akıllı telefonlarda popüler olan ve herkes tarafından oynanan Candy Crush Saga oyununun Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlar da oynanmaya başlamasından sonra Windows 7 işletim sistemine sahip olan kullanıcılar da artık oyunu oynayabilecek. Böylece mobil cihazlarınız da başladığınız bu heyecan dolu dakikalara bilgisayarlarınız da devam edebileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Candy Crush Saga oyununun amacı aynı renkteki şekerleri bir araya getirmek ve toplamaktır. Oyunun ilerleyen bölümlerin de oyun zorlaşıyor ve renkli şeker sayısı artıyor ve oyunu kazanabilmeniz için çeşitli stratejiler kurmanız gerekecektir. Candy Crush Saga oyununun içerisinde zorlandığınız zamanlar da kullanabileceğiniz bir takım güçlendirmeler bulunmaktadır. Ancak bu güçlendiriciler bitince yine oyunun zorluğu ile baş başa kalıyorsunuz. Güçlendiriciler de bittiği zaman zorlanmaya devam ediyorsanız sosyal medya kullanan ve Candy Crush Saga oyununu oynayan arkadaşlarınızdan yardım alabilme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir oyun Candy Crush Saga oyununun ses ve efektleri de hoşunuza gidecektir.

Windows 7 İçin Candy Crush Saga İndir

Candy Crush Saga oyununu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Candy Crush Saga oyununun Türkçe dil desteği vardır. King.com tarafından üretilen Candy Crush Saga programının dosya boyutu 50 MB‘dır. Windows 10 işletim sistemlerinde Candy Crush Saga oyununu kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Candy Crush Saga İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com