Kategoriler
Yazılım

Windows 7 İçin PDF Okuma ve Dönüştürme Programı – PDF Reader for Windows 7

Windows 7 İşletim Sistemi için Ücretsiz PDF Oluşturma Programı

PDF Reader for Windows 7 programını bilgisayarınıza indirdiğiniz takdir de artık PDF dosyalarını basit bir arayüze sahip olan program yardımıyla okuyabilir ya da herhangi bir formata sahip doküman dosyalarını PDF dosyasına dönüştürebilirsinizTXT, BMP, JPG, GIF, PNG, WMF, EMF gibi formata sahip olan dosyaları PDF Reader for Windows 7 programı ile PDF dosyasına çevirmeniz mümkündür. Okumak istediğiniz PDF dosyalarını yakınlaştırabilir ve bunun ayarını istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. PDF Reader for Windows 7 programı 32-bit ve 64-bit bilgisayarlar tarafından desteklenmektedir. Microsoft PowerPoint slaytlarını PDF Reader for Windows 7 yardımıyla PDF dosyası olarak açabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

PDF Reader for Windows 7 açmak istediğiniz PDF dosyalarını ya da dönüştürmek istediğiniz dosyaları çok hızlı bir şekil de yapar ve sizlere vakit kaybettirmez.

pdfreader

PDF Reader for Windows 7 programını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. PDF Reader for Windows 7 programını Windows 7, Windows XP, Windows 2003 ve Windows Vista gibi Windows işletim sistemleriniz de kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: PDF Reader for Windows 7

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com