Kategoriler
Oyun Özel

Windows 8.1 İçin Savaş Uçağı Simülasyonu Oyunu – Cold Alley

Windows 8.1 Nedir?

Microsoft kısa aralıklarla çıkardığı Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemlerinden sonra yine kısa süre içinde Windows 8.1 işletim sistemini çıkardı. Windows 8.1 işletim sistemi her ne kadar CD yada DVD’siz olarak direk Windows 8 üzerine kurulsa da yine de Windows 8’den farklı bir işletim sistemi. Daha doğrusu Windows 7 ile Windows 8 işletim sistemlerinin birleşimi diyebiliriz.

Windows 8.1 İçin Kaliteli Oyunlar Çıkmaya Başladı

Son yıllarda yüksek boyutlu oyun çılgınlığına Microsoft da katıldı ve daha önce söz verdiği Windows 8.1 için yüksek kaliteli üst sınıf oyunlar geliştireceğiz sözünü tuttu ve ilk oyunlar gelmeye başladı. Bunlardan birisi bir savaş uçağı simülasyonu olan Cold Alley oyunu. Windows 8.1 için üst sınıf oyunlara odaklanacağı sözü veren Microsoft ilk oyununu yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Cold Alley

MS Studios imzalı Cold Alley adlı oyun gelişmiş bir uçak savaş simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Konsol kalitesinde oynanabilirlik ve grafiklere sahip olduğu belirtilen oyun Windows Uygulama Mağası’ndan satışa çıkmış durumda. 32 bit ve 64 bit Windows 8.1 işletim sistemlerinde çalışan oyun ARM işlemcili cihazları da destekliyor. Buna rağmen oyunun teknik bir sorun nedeniyle Surface tabletlerde çalışmadığı Windows kullanıcı forumlarında dile getiriliyor. 934 MB büyüklüğe sahip Cold Alley, 6.99 dolara Windows Uygulama Mağazası’ndan indirilebiliyor. Oyunun demo sürümü ise henüz bulunmuyor.

Windows 8.1 İçin Savaş Uçağı Simülasyonu Oyunu – Cold Alley İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com