Kategoriler
Ne & Nasıl

Windows 8 Etkinleştirme (Resimli Anlatım)

 

Sponsorlu Bağlantılar

Windows 8 Nasıl Etkinleştirilir?

Windows 8’i nasıl etkinleştireceğinizi en basit yoldan size anlatacağız.  Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 8’e alışmak biraz zaman alacak ancak alıştığınızda çok seveceksiniz. Microsoft Windows 8 ile birlikte kurulum sırasında etkinleştirme kodunu girmeniz gerekecek. Eskiden kurulumdan sonra da ürün anahtarını girebiliyordunuz ancak artık kurulum yaparken girmeniz gerekiyor.

Orjinal ürün anahtarını girdiğiniz vakit Windows 8 kurulumu gerçekleşiyor. Ancak bilgisayarınızda donanım değişikliği yaptığınız vakit Windows 8 kopyanız devre dışı oluyor ve yeniden etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun için de Windows 8 Enterprise sürümü için elle etkinleştirme yolunu izlemeniz gerek.

Windows 8 Etkinleştirme 1

Windows 8’i Aşağıdaki Gibi Etkinleştirin!

Windows 8’i etkinleştirmek için Win + C tuş kombinasyonunu kullanarak sağ paneli açıyoruz. Sağ panelde “Settings” yazan bölüme tıklayın ve karşınıza gelen “Change PC Settings” kısmına tıklayın..

Windows 8 Etkinleştirme 2

”Change PC Settings” bölümüne girdiğiniz an Windows 8 etkinleştirme sizi karşılayacak. “Active” düğmesine tıklayın ve yeniden etkinleştirme sürecini başlatın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com