Kategoriler
İnternet

Windows 8 İçin Flash Desteği Geliyor!

 

Sponsorlu Bağlantılar

Microsoft‘un Windows RT ve Windows 8‘de engellediği Flash içerikler bundan böyle engellenmeyecek. Microsoft’un hem Windows RT işletim sistemindeki hemde Windows 8 işletim sistemindeki Internet Explorer 10 tarayıcısında engellediği Flash içerikleri ilk güncelleme ile görüntülemenize izin verecek.

Microsoft’un şimdiye kadar Windows 8 ve Windows RT’de engellediği  Flash desteğini yeniden Internet Explorer 10 için neden aktif ettiği bilinmez ama Windows kullanıcılarını çok sevindirdiği bir gerçek.

Microsoft’un bir sonraki güncelleme ile birlikte Flash içeriklere yönelik engellemesini kaldıracağı müjdesi özellikle Windows RT kullanıcılarının çok sevindirdi.Artık Windows RT kullanıcıları da

Flash içerikleri Metro arayüzünde görüntüleyebileyecek.

Şirketin güncelleme sonrasına dair yaptığı testlerden sonra, Flash içeriğe sahip sitelerin sadece yüzde 4′ü gibi azımsanacak sitelerde sorun yaşandığı, bunun da ActiveX denetimlerine uygun olmadığı için yaşandığını belirttiler. Yani Flash destekli sitelerin yüzde 96‘sına rahatlıkla güncelleme sonrası ulaşabileceksiniz. Güncellemenin yarın çıkması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com