Kategoriler
Yazılım

Windows 8 İçin Video Lan (VLC) Player – VLC for Windows 8

Uzun Süredir Bekleniyordu

Daha önce haberini yaptığımız Windows 8 için VLC programı sonunda yayınlandı. En popüler medya oynatıcılarından olan VLC Player programı sonunda Windows 8 için mağazada yerini aldı. VLC Player programının Windows 8 sürümü uzun süredir bekleniyordu ve gecikmeli de olsa Microsoft’un sertifikasyon süreci tamalandı ve Windows Uygulama Mağzasında kendine yer buldu.

Windows 8 Uygulama Mağazasından İndirebilirsiniz

Hali hazırda eksikler barıdırsa da modern arayüz üzerinde çalışan Windows 8 için VLC Player’ın bu ilk sürümü aynı zamanda yayınlanan ilk genel beta sürüm olarak kabul ediliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

VLC for Windows 8

Windows 8 için VLC player 1.0 sürümü Ogg, Flac ve MKV de dahil olmak üzere çoğu video dosya formatını destekliyor. Baştan sona gönüllü bir geliştirici ekibi tarafından kotarılan proje için Kicstarter üzerinden bir kampanya yürütülmüş ve elde edilen bağışlarla geliştirme aşaması sürdürüldü. Jean – Baptiste Kempf’in başkanlık ettiği VLC ekibi, Windows 8 yolculuğundaki aşamalar hakkında yaptığı açıklamalarla uygulamayı gündeme tutmayı başarmıştı. Son dönemde Microsoft’un sertifikasyon engellerine takılan VLC Player, bu sorunları da aşarak sevenleriyle buluştu.

Windows 8 İçin Video Lan Player (VLC Player) İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com