Kategoriler
Özel Yazılım

Windows İçin En İyi 5 Ücretsiz Ekran Videosu Kaydetme Programları

En İyi 5 Profesyonel Ücretsiz Ekran Videosu Çekme Programları

Web’de birçok ekran kayıt programı var. Ancak bunlar genellikle ücretli oluyorlar. Elbette bir program ücretsiz ise büyük ihtimalle bazı eksiklikler ve kısıtlamalar vardır. Ama çoğunlukla yeni başlayanlar ücretsiz ekran videosu çekme programını tercih etmekte. Ama biz sizlere Windows bilgisayarlar için en iyi 5 profesyonel ekran videosu çekme programını aktaracağız. Bu yüzden yeni başlayanlar ile birlikte bu ekran kayıt programların profesyonel blogcular, işadamları ve diğerleri için de faydalı olacağını düşünüyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Blogcular her zaman YouTube’a yüklemek için video öğreticiler ve kılavuzlar hazırlamak için en iyi ekran kaydı yapma programını aramaya devam ediyorlar. Dürüst olmak gerekirse sadece onlarla ilgili hikaye değil hatta video eğitimleri hazırlamak için profesyonel ve ücretsiz bir ekran kayıt programı arayanların arayışlarının son bulacağını düşünüyorum.

Jing

Jing programı bunların arasında belki de en iyi ücretsiz ekran görüntüsü ve screencast yazılımı. Hem Windows hem de Mac kullanıcıları için mevcuttur. Jing yazılımının yardımıyla bilgisayar ekranınızı sesinizle birlikte kaydedebilirsiniz. Kaydetmek istediğiniz herhangi bir pencere veya bölge seçin ve Jing o bölgede olan her şeyi kaydetsin. Basit fare hareketlerinden tam anlatımlı bir öğreticiye kadar gördüğünüz ve yaptığınız her şeyi kaydedebilirsiniz. Jing videoları anında odaklanmış iletişim için beş dakika ile sınırlıdır.

Windows Jing İndir

Jing Resmi Web Sayfası

Ezvid

Ezvid programı başka bir ekran kayıt yazılımıdır ve Windows kullanıcıları için tam özellikli video düzenleyicisinde yerleşiktir. Ezvid, ekran kayıtlarını ve videolarını 45 dakikaya kadar uzun süre kaydediyor ve bu sevilen özelliklerin ardından ilginç olan şey kesinlikle kullanmakta ücretsiz olması. Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8’i desteklemektedir. Ayrıca tablet, mobil ve tarayıcı cihazlarında nihai kullanım için tasarlanmıştır. Bu nedenle kullanıcıların Windows dosya sistemi üzerinden doğrudan medya dosyalarına erişmesine izin vermek için tasarlanmamıştır.

Ezvid ekranı kaydederken ve öğreticiyi hazırlarken arka planda herhangi bir müziği çalma seçeneği sunar. Müzik çalmak istemiyorsanız Sessiz Makine seçeneğini seçebilirsiniz. Kayıt ekranıyla birlikte sesinizi desteklemez. Bununla birlikte klibi düzenlemeyi tamamladıktan sonra sesi ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ezvid İndir

Ezvid Resmi Web Sayfası

BB FlashBack Express Recorder

Ücretsiz bir ekran videosu kaydetme programı olan bu bu program aktiviteleri ekranda kaydederken web kamerası ve sesi kaydetmek isteyenler için yapılmıştır. Kaydı durdurduktan sonra, paketlenmiş video düzenleyicisiyle düzenlenebilen bir FBR dosyası oluşturur. Windows 2000’i ve tüm yeni sürümleri destekler. BB FlashBack Express Recorder programı, eski ve yeni PC’lerden en iyi sonucu elde etmek için çeşitli kayıt teknolojileri kullanıyor.

BB FlashBack Express Recorder İndir

BB FlashBack Express Recorder Resmi Web Sayfası

Rylstim Screen Recorder

Windows monitöründe gerçekleşen olayların anında kaydedilmesi ve yüksek kalitede bir AVI dosyasına kaydedilmesi için hafif bir uygulamadır. Ücretsiz bir ekran kayıt programıdır ve video öğreticiler ve ürün incelemeleri oluşturmak için kullanabilirsiniz. Bu program, fare işaretçisi ve fare düğmelerinin normal ve sağ tıklamalarının görselleştirilmesi de dahil olmak üzere monitörde gerçekleşen olayların kayıt edilmesini sağlar.

Rylstim Screen Recorder İndir

Rylstim Screen Recorder Resmi Web Sayfası

Camstudio

CamStudio programı çeşitli teknoloji uzmanlarının önerdiği ücretsiz bir ekran videosu kayıt programıdır. Bu program bilgisayarınızdaki tüm ekran ve ses etkinliklerini kaydedebilir ve YouTube’da veya istediğiniz herhangi bir yere yükleyebileceğiniz endüstri standardı AVI video dosyalarını oluşturabilir.

Camstudio Resmi Web Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

“Windows İçin En İyi 5 Ücretsiz Ekran Videosu Kaydetme Programları” için 4 yanıt

Neden bu kadar sinirlendiğinizi bilmiyorum. Ama verdiğimiz programların hepsi kötü olsa bile CamStudio programı bulabileceğiniz en iyi programlardan birisi. O zaman sizin bu programlardan beklentiniz fazla. İsterseniz bir de ücretli programları deneyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com