Kategoriler
Yazılım

Windows İçin En İyi Uzaktan Erişim (Bağlantı) Programları

En İyi Uzaktaki Bilgisayara Bağlanma Programları

Eğer evde değilseniz ve kişisel bilgisayarınıza hemen ulaşmanız gerekiyorsa bunu nasıl yaparsınız? Ya da yanında olmadığınız bir bilgisayardaki bir sorunu nasıl çözeceksiniz? İşte bu tür sorunlar ancak bazı Uzaktan erişim programları kullanarak çözülebilir. Remote Desktop Software olarak da bilinen Uzaktan Erişim Yazılımı veya Uzaktan Kontrol Yazılımı bir bilgisayarı başka bir bilgisayardan uzaktan kontrol etmek için kullanabileceğiniz yazılımlardır. Bu fare veya klavyeyi alıp, bağlı olduğunuz bilgisayarı tıpkı kendinizin kullanması anlamına gelir. Akıllı telefonlar ve mobil cihazlar için uzaktan erişim yazılımı da bulunmakta. Herhangi bir bilgisayara uzaktan erişmek istediğinizde ana bilgisayara bir yazılım kurulmalıdır. İstemci adı verilen doğru kimlik bilgilerine sahip başka bir bilgisayar veya aygıt, ana makineye bağlanabilir ve denetleyebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Windows İşletim Sistemi için birçok Uzaktan Erişim programı var. Doğru Uzak Masaüstü programı ile ev bilgisayarınıza nerede olursanız olun ve ne yapıyor olursanız olun önünüzde kullanıyormuş gibi erişebilirsiniz. Ev bilgisayarınıza istediğiniz yerde ve her zaman erişebilirsiniz. Tek ihtiyaca internet bağlantısı ve uzaktan erişim yazılımı.

TeamViewer

TeamViewer programı, şimdiye kadar karşılaştığım en iyi Uzaktan Erişim Yazılımlarından biridir. Hızlı erişim için taşınabilir bir program olarak kullanılabilir. Kullanımı çok kolay ve neredeyse her cihazda iyi çalışır. Windows, Linux ve Mac İşletim Sistemi üzerinde kolayca indirebilirsiniz. Kurulumu çok kolaydır ve Yönlendirici veya Güvenlik Duvarı yapılandırması için değişiklik yapılmasına gerek yoktur. Bilgisayarı Güvenli Mod’da uzaktan yeniden başlatıp TeamViewer ile otomatik olarak yeniden bağlanabilirsiniz.

TeamViewer’daki dosya aktarım aracını kullanarak dosyaları, resimleri, metinleri ve klasörleri bir bilgisayardan diğerine kolayca aktarabilirsiniz. Tekli uygulama penceresini veya tüm masaüstünü paylaşabilirsiniz. Ayrıca uzaktaki dosyaları yerel yazıcıya basma seçeneği de mevcut. Bağlı olduğunuz sistemin temel donanımını, işletim sistemini ve ağ bilgilerini bilmenizi sağlayan uzaktan bir sistem bilgi aracı da vardır. Dosyaları doğrudan Google Drive ve OneDrive gibi çevrimiçi depolama ortamlarından indirebilirsiniz.

Windows Phone, Windows 8, Android ve iOS mobil uygulamaları için kurulabilir ve taşınabilir programlar da mevcuttur. Bu uygulamaları mobil cihazınızdan uzaktan kendi bilgisayarınıza veya diğer bilgisayarınıza erişmek için kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

TeamViewer İndir

UltraVNC

UltraVNC programı, Windows işletim sistemine kolayca kurulabilen bir açık kaynak Uzaktan Erişim Yazılımıdır. UltraVNC için sunucu ve görüntüleyici iki bilgisayara yüklenir ve görüntüleyici sunucuyu kontrol etmek için kullanılır. Bağlantı kurmak için kurulum sırasında Görüntüleyici kısmı istemci tarafına kurulmalıdır. Yalnız hedef bilgisayarın tam IP adresini bilmeniz gerekir. Web tarayıcısını kullanarak bilgisayarınıza herhangi bir yerden erişebilirsiniz. UltraVNC isteğe bağlı eklentilerle dosya, sohbet aktarımını destekler. Ayrıca Güvenli Modda olan bir bilgisayara kolayca bağlanabilirsiniz.

UltraVNC İndir

Windows Remote Desktop (Windows Uzaktan Masaüstü)

Windows Remote Desktop programı, bir indirime gerek duyulmayan uzaktan erişim yazılımıdır. Bağlantıyı etkinleştirmek için “System Properties Setting (Sistem Özellikleri Ayarı)” seçeneğini açmanız ve Uzak pencere kullanıcıları aracılığıyla Uzak sekmesini kullanarak uzak bağlantıya izin vermeniz yeterlidir. Ana makineye bağlanmak istediğiniz diğer bilgisayarın zaten Uzak Masaüstü Bağlantı Yazılımı yüklü olması ve ana bilgisayarın IP adresini girmesi gerekir. Her şey yapılandırıldıktan sonra dosyaları aktarabilir, yerel yazıcıya yazdırabilir, pano içeriğini aktarabilir ve uzaktaki bilgisayardan müzik dinleyebilirsiniz.

Windows Remote Desktop İndir

Chrome Remote Desktop (Chrome Uzaktan Masaüstü)

Chrome Remote Desktop programı Google’ın ücretsiz uzaktan erişim yazılımıdır. Chrome web tarayıcısında bir uzantı olarak çalışır. Kendi bilgisayarınıza hızlıca kendiliğinden destek ve erişim sağlar. Birden çok monitörü destekler ve Chrome’u Windows, Mac ve Linux gibi kullanan herhangi bir İşletim Sistemiyle çalışır. Android kullanıcısı ve iOS kullanıcıları sırasıyla Google Play’den ve iTunes’dan mobil uygulamasını indirebilir. Kopyala ve yapıştır gibi çok basit bir dosya paylaşımı var. Kurulum ve size veya başka birinin başka bir Chrome tarayıcısından bilgisayarınıza erişmesine veya bilgisayarınıza erişmesine izin vermek çok kolaydır.

Remote Utilities (Uzaktan Yardımcı Programlar)

Remote Utilities yazılımı çok sayıda özellik sağlayan ücretsiz uzaktan erişim programıdır. Remote Utilities ile birden fazla bilgisayarı (toplam 10 PC) kontrol edebilirsiniz. İki uzak bilgisayarı İnternet Kimliğine göre eşleştirerek çalışır. İstemci programını yalnızca USB sürücüsünden herhangi bir yazılım yüklemeden başlatabilirsiniz. Yönlendiricilerle iyi çalışır. Bu nedenle herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok. Uzaktan yazdırma, dosya aktarımı ve kendiliğinden destek ve katılımsız erişim sağlar.

Remote Utilities İndir

Ammyy Admin

Ammyy Admin programı masaüstü paylaşımı, uzaktan yardım ve herhangi bir yerden yönetim için uzaktan erişim programıdır. Herhangi bir kurulum veya herhangi bir ayar gerektirmez. Kullanımı çok kolay ve dosya aktarımında yüksek derecede güvenlik sağlar. Ammyy Admin uzak masaüstündeyken ailenizle iletişim kurmak için kullanılabilecek sesli sohbet özelliğine sahiptir. Sanal sınıflarda, sunumlarda ve çevrimiçi konferanslarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Yüksek performans sağlar. Veri aktarım hızı arasındaki dengeyi manuel olarak ayarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ammyy Admin İndir

AeroAdmin

AeroAdmin programı güçlü, çoklu görevli Uzak Masaüstü Yazılımıdır. Kendiliğinden uzak bilgisayar yardımı sağlar. Kurulum veya yapılandırmayla kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. AeroAdmin ile aktarılan tüm dosyalar son derece güvenlidir. Kullanımında herhangi bir kısıtlama yoktur. Kişisel veya ticari amaçlı olarak kullanabilirsiniz. AeroAdmin ile bağlantıları AES ve DES şifrelemesi ile son derece güvenli hale getirir. Tamamen taşınabilir. Ana bilgisayar bağlantıyı onayladığında bilgisayarı kontrol edebilir, dosyaları aktarabilir ve panoya metnini paylaşabilirsiniz.

AeroAdmin İndir

Sponsorlu Bağlantılar

“Windows İçin En İyi Uzaktan Erişim (Bağlantı) Programları” için bir yanıt

Profesyonel bir diğer ürünü de tavsiye etmekte fayda var.
içerisinde birden çok özellik barındırıyor uzaktan kurulum, script çalıştırma ve envanter gibi.
deskgate uzak bağlantı yazılımını buradan inceleyebilirsiniz. “deskgate.com”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com