Kategoriler
Oyun

Windows PC İçin Candy Crush Saga İndir

Windows için Şeker Patlatma Oyunu

Candy Crush Saga, Android, iOS, Windows Phone işletim sistemli mobil akıllı telefonlar da popüler olan ve her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından oynanmaya başlayan bir şeker kırma oyunudur. Candy Crush Saga oyununun sonunda Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda da oynanan versiyonu çıktı. Böylece geniş ekranlı bilgisayarlarımız da daha rahat bir şekilde oyunun tadını çıkarmaya devam edeceğiz. Candy Crush Saga oyununa ilk başladığınız da oyunu nasıl oynamanız gerektiğini bir alıştırma ile öğreniyorsunuz. Candy Crush Saga oyununun amacı aynı renkteki şekerleri bir araya getirmek ve toplamaktır. Oyunun ilerleyen bölümlerin de oyun zorlaşıyor ve renkli şeker sayısı artıyor ve oyunu kazanabilmeniz için çeşitli stratejiler kurmanız gerekecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Candy Crush Saga oyununun içerisinde zorlandığınız zamanlar da kullanabileceğiniz bir takım güçlendirmeler bulunmaktadır. Ancak bu güçlendiriciler bitince yine oyunun zorluğu ile baş başa kalıyorsunuz. Güçlendiriciler de bittiği zaman zorlanmaya devam ediyorsanız sosyal medya kullanan ve Candy Crush Saga oyununu oynayan arkadaşlarınızdan yardım alabilme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir oyun Candy Crush Saga oyununun ses ve efektleri de hoşunuza gidecektir.

Windows PC İçin Candy Crush Saga İndir

Candy Crush Saga oyununu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Candy Crush Saga oyununun Türkçe dil desteği vardır. King.com tarafından üretilen Candy Crush Saga programının dosya boyutu 50 MB‘dır. Windows 10 işletim sistemlerinde Candy Crush Saga oyununu kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Candy Crush Saga İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com