Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider-Man 2

Windows Phone Cihazlar İçin Geldi

İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) filminin resmi oyunu olan The Amazing Spider-Man 2 oyunu artık Windows Phone işletim sistemli cihazlarınızda. Daha önceki haberimizde mobil platformlar için geleceğini duyurduğumuz bu oyun geç de olsa Windows Phone mağazasında yerini aldı.

Aksiyon Hiç Eksik Olmuyor

Bilindiği gibi daha önce Android ve iOS işletim sistemleri için yayınlanmıştı. Geç de olsa Windows Phone içinde sonunda yayınlandı. Windows Phone cihazınızı elinize aldığınızda aksiyonun bir an bile olsun eksik olmadığı oyunda adrenalin tavan yapıyor. En kötü Marvel karakterleri olan Venom, Green Goblin, Electro ve Avcı Kraven başta olmak üzere diğer kötü karakterler ile mücadele içinde olan bu Örümcek Adam oyunu 3 boyutlu açık dünyada geçiyor. Ayrıca Örümcek Adamın birden fazla kostümü de bulunmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca Bakınız;

PC İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider Man 2

Spider-Man 2 Windows Phone

Her kostümün kendine özgü güçleri bulunmakta. Windows Phone cihazınızda combo odaklı sürükleyici dövüşlerin bol bol yaşandığı oyunda kötü karakterlerin dışında birde sokak serserilerini yola getirmeniz gerekiyor. Windows Phone akıllı telefon ve tabletleriniz de oynayacağınız bu oyunda grafikler, ses efektler çok iyi olup yüksek kaliteli animasyonlar da bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com