Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Kullanıcı Adı ve Şifre Hatırlama Uygulaması – LastPass

Windows Phone Cihazlarınız İçin Giriş Bilgisi Hatırlama Uygulaması

LastPass hem bilgisayarlarda hem akıllı telefonlarınızda hemde tabletlerinizde kullanacağınız kullanışlı bir uygulama. Bu doğrultuda Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon ve tabletleriniz ile internette şifreli bir şekilde kullanıcı girişi yaptığınız bütün internet siteleri için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Sponsorlu Bağlantılar

Kullanıcı Adı ve Şifre Bir Defa Girin

Örneğin Windows Phone cihazınızdan Outlook hesabınıza gireceğiniz zaman mail adresinizi ve şifrenizi LastPass’a kaydedin ve bir daha Windows Phone akıllı telefon ve tabletinize mail adresi ve şifre girerek zaman kaybetmeyin. Çünkü Windows Phone cihazınızdan Outlook hesabınıza her girmek istediğinizde LastPass otomatik olarak mail adresinizi ve şifrenizi gerekli boş alanlara doldurmakta. Ayrıca LastPass ile şifre unutmaya da artık son. Çünkü çok sayıda hesabı olanlar çoğu zaman kullanıcı adını ve şifresini unutmakta.

LastPass-windows-phone

LastPass bu soruna da çözüm getirmekte. Windows Phone cihazınız ile kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmanız gereken o kadar hesap oluyor ki bir anda herşey birbirine karışıyor. Mesela gmail, hotmail, hepsiburada.com, istanbul bilişim, forum siteleri, vatan bilgisayar, işiniz ile ilgili hesaplarınız, facebook, twitter, yahoo ve daha birçok hesabınıza Windows Phone cihazınız ile giriş yaparken hepsinin ayrı ayrı kullanıcı adı ve şifresini aklınızdan tutmakla, bir yerle yazdığınız notlara bakmakla yada şifremi unuttum işlemleri ile uğraşmakla zaman kaybetmeyin.

Windows Phone İçin LastPass Uygulaması İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com