Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Tapınakta Sonsuz Koşu Oyunu – Temple Run 2

Temple Run Heyecanı Devam Ediyor

İlk çıktığı günden beri popülerliğini kaybetmeyen Temple Run oyununun devamı olan Temple Run 2 oyunu sonunda Windows Phone işletim sistemli cihazlar içinde çıktı. Diğer mobil işletim sistemlerinde olmasına rağmen Windows Phone işletim sistemine biraz geç dahil olan bu oyun bildiğiniz gibi tapınaklarda yaratıklardan koştuğunuz sonsuz koşu oyunudur.

Windows Phone İçin Beklenen Oyun Geldi

En popüler mobil oyunların başında gelen koşu oyunu Temple Run’ın ikincisi Windows Phone 8 için yayınlandı. Microsoft blogundan yapılan açıklamada platformun popüler mobil uygulamalar ve oyunlarla genişlemeye devam ettiği vurgulandı. İlk Temple Run oyunu iOS platformundan 18 ay sonra Windows Phone’a ulaşmıştı. İlk oyunun gördüğü ilgi yapımcı şirket “Imangi Studios”u harekete geçirdi ve yaklaşık 8 aylık bir zaman içinde ikinci oyun da Windows Phone için yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

temple run 2

Ücretsiz oyunlar arasında nadir olan Xbox Live Başarıları ile gelen 45 MB büyüklüğündeki oyunu buradan indirebilirsiniz. Oyunun henüz yerel uygulama mağazalarına eklenmemiş olabileceğini de hatırlatmakta fayda var.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com