Kategoriler
Galeri

WWE 2K15 Oyunu Yeni Nesil Konsollar İçin Gelecek

PS4 ve XBox One İçinde Gelecek

Amerikan dövüşlerini yapabileceğiniz ve yıllardır popülerliğini koruyan bu oyunun en son sürümünde sadece Playstation 3 ve XBox 360 oyun platformlarına gelmesi her ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da 2K15 sürümünde bu hayal kırıklığı ortadan kaldırıldı. WWE 2K15 sürümü Playstation 4 ve XBox One içinde gelecek.

WWE 2K14 Yeni Platformlarda Yok

2K Games’e bağlı olarak çalışan 2K Sports, geçtiğimiz sene NBA 2K14’ü yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlamasına karşın, WWE 2K14’e aynı hassassiyeti göstermemişti.

Sponsorlu Bağlantılar

WWE 2K15-1

Absürt bir dövüş oyunu olmasına karşın dünyada geniş bir fan kitlesine sahip olan SmackDown ve Raw dövüşçülerinin boy gösterdiği WWE 2K14’ün yeni nesil konsollar için piyasaya sürülmemesi oyunun fanlarını da hayal kırıklığına uğratmıştı. 2K Games, geçtiğimiz gün yayınladığı finansal raporlarda çıkışı kesinleşen bazı yapımlara da yer verdi.

WWE 2K15-2

Firmanın takipçileriyle paylaştığı bilgilere göre, NBA 2K15 ve WWE 2K15 bu sene yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One için de raflardaki yerini alacak. Zaten NBA 2K15’in yeni nesil konsollar için çıkmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Aslına bakılırsa WWE 2K15’in de yeni nesil konsollar da boy gösterecek olması bizler için o kadar da büyük bir sürpriz olmadı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com