Kategoriler
Yazılım

Yandex.Navigasyon Park Yeri Asistanı Özelliği Geldi

Yandex.Navigasyon İle Park Yeri Aramak Yok

Kısa bir süre önce Google Haritalar (Google Maps) uygulamasına park yeri kaydetme özelliği geldi. Bu haberimizi BURADAKİ yazımızdan sizlere aktarmıştık. Buna benzer bir özellik de Yandex.Navigasyon uygulamasına geldi. Artık Yandex.Navigasyon uygulaması ile park yeri arama derdine son. Çünkü uygulama yakınınızda bulunan park yerlerini hem gösteriyor hemde rotasını belirleyip gitmenizi sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yandex.Navigasyon Park Asistanı Özelliği Çıktı

Hem Android hemde iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için yayınlanan Yandex.Navigasyon uygulaması yeni güncellemesi ile oldukça faydalı bir özelliği hizmete soktu. Uygulamada varış yerinize 200 metre kala size park edebileceğiniz park yerlerini gösterecek ve eğer gitmek isterseniz uygun rotayı belirleyecek. Uygulama aynı zamanda park yoğunluğunu da gösterecek ve böylece yoğun olmayan ya da daha az yoğun olan park yerlerini görebilirsiniz.

Bu özelliği kullanabilmek için yaşadığınız şehri belirtmeli ve Park Yeri Asistanı özelliği aktif etmelisiniz. Şu an için uygulamada İstanbul’da 7.000 ve Ankara’da 500 üzerinde park yeri kaydı var.

Android İçin Yandex.Navigasyon İndir

iPhone, iPad (iOS) Yandex.Navigasyon İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com