Kategoriler
Mobil

Yandex’ten Herkese Ücretsiz Navigasyon – Yandex.Navigasyon

Herkes için Ücretsiz Navigasyon

Google’ın belkide en büyük rakibi olan Yandex, ücretsiz navigasyon uygulamasını çıkardı. Artık ücretsiz olarak iPhone yada android cihazlarda yandex navigasyonu kullanabileceksiniz. Aynı uygulama google’da da var ama bu uygulama Türkiye’yi kapsamıyor. Bu yüzden yandex bu anlamda bir ilke imza attı. Bilindiği gibi bazı markalar sadece kendi kullanıcıları için böyle bir hizmet yayınlıyorlardı. Örneğin Nokia, kendi kullanıcıları için ücretsiz olarak Nokia Map navigasyon uygulamasını yayınlamıştı. Bu gibi markalar dışında da bazı firmalar ücretli olarak bu uygulamayı hizmete sunmaktalar. Fakat artık tüm bunlara ihtiyacınız yok. Çünkü Yandex artık ücretsiz olarak herkese bu imkanı sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yandex Navigasyon

Rusya merkezli arama motoru Yandex, yeni servisi Yandex.Navigasyon‘u hizmeti sundu. Gerçek zamanlı trafik bilgisi de veren uygulama iPhone ya da Android cihazlarda kullanılabiliyor. Sesli arama desteği de sunan uygulama vereceğiniz komutlara göre istenen noktaya da gösterebiliyor. Sesli komutlarla (turn by turn) istenen noktaya götürebilen uygulama ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

yandex navigasyon

Arama motoru devi Google‘ın da benzer bir hizmeti bulunuyor ancak bu servis şimdilik Türkiye’de kullanılamıyor. Ücretsiz olan Yandex.Navigasyon servisini mobil cihazınıza yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android İçin Yandex.Navigasyon İndir

iPhone, iPad (iOS) İçin Yandex.Navigasyon İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com