Kategoriler
iOS

Yaylı Müzik Aletleri İçin Güvenilir Akor (Tuning) Uygulaması

DoubleTune Uygulaması ile Kolayca Akor Yapın

Bir amatör gitarist olarak çeşitli gitar tunerlerini denemek isteyebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olarak uygulamalardan birisi de DoubleTune isimli uygulama. Çeşitli yaylı çalgılar için yararlı bir tuner uygulaması. Uygulama yayları güvende tutmayı ve yakalamayı önlemeyi vaat eden benzersiz Tune Guard moduna sahiptir. Bunun yanında uygulamada yeni başlayanlar için akorları öğrenip müzik dinleme eğitimi alabilecek bir eğitim bölümü var. iOS için ücretsiz olarak kullanılabilen uygulamayı sizde seveceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Kolay ve Güvenilir Bir Akor Uygulaması

Bu uygulama otomatik, Tune Guard, kromatik ve manuel çeşitli ayar seçenekleri sunar. Otomatik ayarlama, müzisyenler için en hızlı seçenek olacaktır. Uygulama çalınan çalgıyı otomatik olarak algılar ve dize ayarlanıncaya kadar saplamayı size söyler. Enstrümanın ayarlanması bir dakika alır ve hemen çalmaya başlayabilirsiniz. Keyif alabileceğiniz bir başka ilginç ayarlama seçeneği Tune Guard’tır. Bu özellik ayar işlemi sırasında dizeleri yakalama konusunda endişe duyan en iyi başlangıçlı kullanıcılara uygun olanıdır.

Android/iOS İçin En İyi Müzik Yapma Uygulamaları

Uygulama kullanıcıları görsel sinyallerle uyarmakta. Kırılma tehlikesi taşıyan dize ve karanlıktan aydınlığa değişen kırmızı renkli ekran var. Bu diğer tuner uygulamalarında belki de daha önce hiç görmediğiniz oldukça faydalı ve kesinlikle benzersiz ayar seçenekleri.

Uygulama gitar ayarıyla sınırlı değildir. Ayrıca ukulele, banjo, viyolonsel (çello), viyola, mandolin, keman ve balalayka müzik aletlerini ayarlamak içinde bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Akorları Öğrenmek İçin Eğlenceli Oyunlar

Uygulamanın akor bilgisini alabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz eğitim bölümü de var. Akorları öğrenmeye, akor diyagramlarını öğrenmeye ve akortları tanıyarak müzikli işitmeyi geliştirmeye yardımcı olan üç mini oyun da sizleri bekliyor. Hepsi de bir sınav modeli ve her oyun seviyesi zamanla sınırlı. Onlar hakkında akıllıca olan şey tekrar öğrenmeye yardımcı olan tekrarlayan senaryo. Uygulamanın kesintisiz kullanıcı deneyimi için hiçbir reklamı yok. Seçilen ayar grupları ve oyun seviyeleri kilitli ve uygulama içi satın alma olarak kullanılabilir olsa da indirmek ücretsiz. Tüm uygulama özelliklerinin kilidini açmak için Hepsi Birarada Uygulama İçi satın alıma yatırım yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

DoubleTune uygulaması 160 milyon yüklemenin üzerinde bir müzik uygulaması üreticisi olan Gismart tarafından geliştirilmiş. Gismart uygulamaları ve oyunları zaten genellikle müzik ile ilgili.

DoubleTune İndirmek İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com